Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 337 Cheltenham – Torquay

Pazartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz İddaa yorumları, maç analizleri, ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini doldurmak ve her daim kazandırmak..

İngiltere Ulusal Lig’de 28 Aralık Pazartesi günü 7 bin kişilik The Abbey Business Stadı’nda Cheltenham ile Torquay kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 337 koduyla yer alan Cheltenham – Torquay maçının iddaa tahmini ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Cheltenham’ın son 4 maçı
Aldershot – Cheltenham: 0-2
Cheltenham – Chester: 3-1
Cheltenham – Altrincham: 1-0
Kidderminster – Cheltenham: 1-2

Torquay’ın son 4 maçı
Braintree – Torquay Utd: 0-0
Torquay Utd – Wrexham: 0-1
Chester – Torquay Utd: 4-1
Torquay Utd – Forest Green: 4-1

Bu sezon aralarındaki ilk maç
Torquay – Cheltenham: 0-3

TAHMİN: İngiltere Ulusal Lig’de (Konferans Ligi) 27. hafta mücadelesi.. 56 puanla liderlik koltuğunda oturan Cheltenham, geçen sezon düştüğü Lig 2’ye şampiyon olarak dönmek hedefinde. 12 maçtır mağlup olmayan ve son 8 maçında 7 galibiyet 1 beraberlik alan ev sahibi takım oldukça formda. Bugün zayıf rakipleri önünde puan kaybı yaşamaları sürpriz olur. Cheltenham’da yedek kaleci Calum Kitscha ile orta saha oyuncusu James Rowe (OS, 12/1) forma giyemeyecek.. 20 puanla sondan ikinci sırada yer alan Torquay ise geçen hafta içerde lig ikincisi Forest Green’i 4-1 mağlup ederek 8 hafta sonra galibiyetle tanıştı. Alınan 3 puan muhakkak ki moral olmuştur ancak bugün zorlu Cheltenham deplasmanından sağ çıkmalarını beklemiyoruz. Konuk ekipte savunma oyuncuları Angus McDonald (D, 23/1) kart cezalısı, Exodus Geohaghon (D, 13/1) ise sakatlığı sebebiyle kadroda yer almıyor.. Rakibinden daha kaliteli bir kadroya sahip olan Cheltenham iç saha avantajıyla 3 puana uzanmasını bilecektir.. Bahisseverlere önerimiz GRANDBETTİNG‘in açtığı 1.36 oranıyla “Cheltenham Kazanır” ve 1.94 oranıyla “Cheltenham Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (17:00) www.megamacizle.com

* * *
İLK ÜYELİK BONUSU: 400 TL
GRANDBETTİNG’İN KRAL BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte yedek kaleci Calum Kitscha ile orta saha oyuncusu James Rowe (OS, 12/1) forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise savunma oyuncuları Angus McDonald (D, 23/1) kart cezalısı, Exodus Geohaghon (D, 13/1) ise sakatlığı sebebiyle kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
1.20  4.30  8.00 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

GRANDBETTİNG oranları (Yüksek oranlar için tıkla)
1.36  4.94  8.38 (ALT 2.25 – ÜST 1.60)

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Cheltenham: Phillips, Barthram, McLennan, Storer, Downes, Parslow, Pell, Wright, Munns, Jennings, Novakovich.

Torquay: Lavercombe, Berry, Gerring, Smith, Nicholson, Butler, Richards, Heslop, Verma, Marsh, Wright.

 

Exit mobile version