Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 176 VVV Venlo – Jong PSV

Cuma İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak. İddaa analiz ve yorumlarında uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa tahminleri ve yazarlarımızın banko hazır kuponları sizleri bekliyor.

Hollanda 2. liginde 22 Ocak Cuma günü 8 bin kişilik De Koel Stadı’nda Venlo ile Jong PSV kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 176 İddaa koduyla yer alan Venlo – Jong PSV maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Venlo’nun içerdeki son 5 maçı
VVV Venlo – Jong Ajax: 3-0
VVV Venlo – FC Eindhoven: 1-0
VVV Venlo – Maastricht: 3-0
VVV Venlo – Achilles 29: 3-0
VVV Venlo – Almere: 4-0

Jong PSV’nin deplasmandaki son 5 maçı
FC Oss – Jong PSV: 0-0
Helmond    – Jong PSV: 4-2
Den Bosch – Jong PSV: 0-0
FC Eindhoven – Jong PSV: 2-0
Go Ahead – Jong PSV: 1-2

Bu sezon aralarındaki maç
Jong PSV – Venlo: 1-5

TAHMİN: Hollanda 2. liginde 21. hafta mücadelesi.. 40 puanla 2. sırada yer alan Venlo, geçen hafta deplasmanda FC Oss’a 2-1 mağlup olarak 6 maçlık galibiyet serisini sonlandırmış oldu. Maurice Steijn’in öğrencileri hem bu yenilgiyi unutturmak, hem de taraftarın gönlünü almak adına bugün maça daha iştahlı çıkacaktır. Sarı-siyahlı ekipte orta sahadan Gianluca Nijholt (OS, 20/4) cezalı olduğundan forma giyemeyecek. Geçen hafta oynayamayan futbolculardan cezası sona eren Post ile iyileşen Van Crooij kadroya dahil edildi.. Ligin ikinci yarısına iyi başlayan Jong PSV ise Go Ahead Eagles ve Maastricht maçlarını kazanarak 14. sıraya yükseldi. Çok genç bir kadroya sahip olduklarından istikrarsız bir görüntü sergiliyorlar. Ve en önemlisi fizik gücü anlamında rakipleirnin yanında sıkıntı yaşabiliyorlar. Venlo gibi zorlu bir deplasmanda bunun sıkıntısı yaşabilirler.. Konuk ekipte ise önemli bir eksik bulunmuyor.. İç sahada oynadığı son 5 maçını gol yemeden kazanan Venlo taraftarı önünde yine 3 puana yakın duruyor.. Bahisseverlere önerimiz ARTEMİSBET‘in açtığı 1.40 oranıyla “Venlo Kazanır” ve 1.95 oranıyla “Venlo Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (21:00) www.megamacizle.com

* * *
BÖYLE BONUS GÖRÜLMEDİ!
1.000 TL İLK ÜYELİK BONUSU SENİ BEKLİYOR!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Gianluca Nijholt (OS, 20/4) cezalı olduğundan forma giyemeyecek. Geçen hafta oynayamayan futbolculardan cezası sona eren Post ile iyileşen Van Crooij kadroya dahil edildi.

Konuk ekipte ise önemli bir eksik bulunmuyor.

İddaa oranları
1.20  5.00  6.25 (ALT 2.15 – ÜST 1.35)

ARTEMİSBET oranları (Yüksek oranlar için tıkla)
1.40  4.75  7.00 (ALT 2.40 – ÜST 1.51)

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

VENLO: Deckers; Rutten, Promes, Buwalda, Fleuren; Kruijsen, Post, Opoku; Hunte (Van Crooij), Seuntjens, Resida.

JONG PSV: Koopmans; Alberto, Koch, Hermannsson, Loof; Vloet, Paal, Leemans; Lammers, Lundqvist, Da Silva.

 

Exit mobile version