Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 396 Standard Liege – Sint Truiden

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

Belçika liginde 7 Şubat Pazar günü 30 bin kişilik Sclessin Stadı’nda Standard Liege ile Sint Truiden kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 396 İddaa koduyla yer alan Standard Liege – Sint Truiden maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Standard Liege’in son 4 maçı
Standard Liege – Mouscron: 3-0
Lokeren – Standard Liege: 0-2
Standard Liege – Gent: 0-3
OH Leuven – Standard Liege: 0-2

Sint Truiden’in son 4 maçı
St Truiden – OH Leuven: 2-2
Charleroi – St Truiden: 0-0
St Truiden – Westerlo: 1-2
St Truiden – Anderlecht: 1-2

İDDAA TAHMİNLERİ: Belçika liginde 25. hafta mücadelesi.. Öncelikle iki takımın kardeş kulüp olduğunu belirtelim. Sahipleri aynı kişi! 34 puanla 8. sırada bulunan Standard Liege son 4 maçında 9 puan çıkaraısnı bildi. Bu periyotta yenildiği tek takım lider Gent oldu. Ev sahibi ekipte önemli bir eksik bulunmuyor. Takım ideal 11’i ile sahada olacak.. 26 puanla 12. sırada bulunan Sint Truiden ise formsuz bir süreçten geçiyor. Son 6 lig maçında sadece 2 beraberlik alabildiler. Bu sıkıntılışı süreçte bir de eksik listesinin kabarık olması şanslarını iyice dibe düşürüyor. Konuk ekipte Victorien Angban (OS, 16/0) cezalı. Ayrıca Alessandro Landoli, Benito Raman, Iebe Swers, Mohammed Tchite ve Yaya Soumahoro sakat olduğundan forma giyemeyecek.. Eski takımını çok iyi tanıyan teknik direktör Yannick Ferrera yönetimindeki Standard Liege’in kardeş kulübü Sint Truiden’e acımayacağını düşünüyoruz. Oran yükseltmek isteyenler handikaplı tercih edebilir.. Bahisseverlere önerimiz BİZİMBAHİS‘in açtığı 1.32 oranıyla “Standard Liege Kazanır” ve 1.90 oranıyla “Standard Liege Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (19:00) www.megamacizle.com

* * * * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
İLK ÜYELİK BONUSU: 200 TL
KAYIT OL, BONUSU KAP!
* * * * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte önemli bir eksik bulunmuyor.

Konuk ekipte ise Victorien Angban (OS, 16/0) cezalı. Ayrıca Alessandro Landoli, Benito Raman, Iebe Swers, Mohammed Tchite ve Yaya Soumahoro sakat olduğundan forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.20  4.30  8.00 (ALT 1.75 – ÜST 1.60)

BİZİMBAHİS oranları (200 TL BONUS için TIKLA)
1.32  4.75  9.00 (ALT 1.97 – ÜST 1.75)

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Standard Liege: Valdes, Goreux, Scholz, Kosanovic, Enoh, trebel, Dossevi, Boschilia, Edmilson Junior, Santini.

Sint Truiden: Dutoit, Cuevas, Fernandes, Erichot, Bagayoko, Dussaut, Schils, Mahlangu, Allan, Ono, Soumahoro.

 

 

 

.

Exit mobile version