İddaa Tahmin: 576 Santa Fe – Oriente Petrolero

Santa Fe01

Perşembe iddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

Libertadores Kupası’da 11 Şubat Perşembe günü 36 bin kişilik Nemesio Camacho Stadı’nda Santa Fe ile Oriente Petrolero kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 576 İddaa koduyla yer alan Santa Fe – Oriente Petrolero maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Santa Fe’nin oynadığı 3 maçı
Chico – Santa Fe: 0-1 (Lig)
Oriente – Santa Fe: 1-3 (Libertadores)
Santa Fe – Millonarios: 0-0 (Lig)

Oriente Petrolero’nun oynadığı 4 maçı
Bolivar – Oriente: 1-0 (Lig)
Oriente – Univ Sucre: 1-1 (Lig)
Oriente – Sport Boys: 1-1 (Lig)
Oriente – Santa Fe: 1-3 (Libertadores)

İDDAA TAHMİNLERİ: Copa Libertadores’te 1. Tur rövanş mücadelesi.. İlk maçı deplasmanda 3-1 kazanan Kolombiya ekibi Santa Fe tur için büyük avantaj yakaladı. Büyük bir terslik yaşanmazsa bugün turu geçen taraf olacaklardır. Geçen sene Copa Sudamericana’da penaltı atışları sonucu kupayı müzesine götüren Santa Fe rakibine göre çok tecrübeli bir takım. Zaten ilk maçta da kalitesini gösterip istedikleri skoru almasını bildiler.. Bolivya temsilcisi Oriente Petrolero ise ligde oynadıkları 3 maçta sadece 2 puan toplabildi ve son sırada bulunuyor. Çok az olan tur şanslarını zorlamak adına risk alacaklardır. Bu da ev sahibi takımın ekmeğine yağ sürecek. Rakibine göre güçlü kadroya sahip olan Santa Fe iç saha avantajıyla yine galibiyete yakın olan taraf.. Bahisseverlere önerimiz Rivalo.com‘un açtığı 1.40 oranıyla “Santa Fe Kazanır” ve 2.55 oranıyla “Santa Fe Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (03:00) www.megamacizle.com

* * *
RİVALO’DAN İLK ÜYELİK BONUSU: 250 TL!
YÜKSEK ORANLAR + HER MAÇA CANLI BAHİS!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

– Eklenecek –

İddaa oranları
1.30  3.75  6.25 (ALT 1.45 – ÜST 1.95)

Rivalo oranları (250 TL BONUS için TIKLA)
1.40  4.20  9.00 (ALT 1.70 – ÜST 2.00)

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Santa Fe: Robinson Zapata; Sergio Otalvaro, Yerry Mina, William Tesillo, Leyvin Balanta; Yeison Gordillo, Baldomero Perlaza, Juan Daniel Roa, Luis Manuel Seijas; Jonathan Gomez, Carlos Ibargüen.

Oriente Petrolero: Marcos Argüello; Carlos Anez, Ronald Raldes, Mariano Brau, Marvin Bejarano; Joel Bejarano, Marcel Roman, Alejandro Melean, Gualberto Mojica; Alcides Pena, Sergio Almiron.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleri

Etiketler: