Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 198 Gent – OH Leuven

Cuma İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük Banko maçlar hazırladık. İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

Belçika liginde 4 Mart Cuma günü 20 bin kişilik Ghelamco Arena’da Gent ile Oh Leuven kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 198 İddaa koduyla yer alan Gent – Oh Leuven maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Gent’in içerdeki son 4 maçı
Gent – Anderlecht: 2-0
Gent – Waasland: 2-1
Gent – Mouscron: 2-0
Gent – Lokeren: 3-1

Oh Leuven’in deplasmandaki son 4 maçı
St Truiden – OH Leuven: 2-2
Zulte Waregem – OH Leuven: 2-2
Waasland – OH Leuven: 2-2
Mouscron – OH Leuven: 3-1

Bu sahada aralarındaki son 3 maç
Gent – Oh Leuven: 4-1
Gent – Oh Leuven: 3-0
Gent – Oh Leuven: 2-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Mitrovic (D, 21/1) ve Van Der Bruggen (OS, 9/1) kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise savunma oyuncusu Volovyk (D, 14/0) şüpheli.

İddaa oranları
1.35  4.00  5.00 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

RİVALO oranları (250 TL BONUS için TIKLA)
1.50  4.30  6.20 (ALT 2.40 – ÜST 1.55)

İDDAA TAHMİNLERİ: Belçika liginde 29. haftanın açılış mücadelesi.. Geçen sezon şampiyon olarak tarihinde ilk kez şampiyonluk sevinci yaşayan Gent, yine başarılı bir sezon geçiriyor. Club Brugge ile aynı puanda liderlik koltuğunda oturan mavi-beyazlı ekip, Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkarak beklentilerin üzerinde iş yaptı. 2. Tur ilk maçında içerde Wolfsburg’a 3-2 mağlup olan Hein Vanhaezebrouck’in öğrencileri ligde de gollü maçlara imza atıyor. Gent’in iç sahada oynadığı son 12 maçının 10 tanesi ÜST sonuçlandı. Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Mitrovic (D, 21/1) ve Van Der Bruggen (OS, 9/1) kadroda yer almıyor.. 28 puanla 14. sırada bulunan OH Leuven ise geçen hafta içerde Oostende’yi 4-1 yenerek 5 maçlık galibiyet özlemine son verdi. Teknik direktörlüğe Emilio Ferrera’nın gelmesi sonrası daha ofansif bir futbol ortaya koyan Oh Leuven’in yeni hocası ile oynadığı 12 lig maçının sadece 2 tanesi ALT bitti. Konuk ekipte ise savunma oyuncusu Volovyk (D, 14/0) şüpheli.. İki takımında oyun yapısı gereği gollü geçmesini beklediğimiz mücadelede iç saha avantajıyla Gent’i 3 puana yakın görüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.50 oranıyla “Gent Kazanır” ve 1.55 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (21:30) www.megamacizle.com

* * *
RİVALO’DAN İLK ÜYELİK BONUSU: 250 TL!
YÜKSEK ORANLAR + HER MAÇA CANLI BAHİS!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Gent: Sels, Rafinha, Nielsen, Gershon, Foket, Neto, Kums, Dejaegere, Milicevic, Depoitre, Matton.

OH Leuven: Riou, Ngawa, Reynaud, Volovyk, Monteyne, Remacle, Le Postollec, Croizet, Bostock, Trossard, Ojo.

 

Exit mobile version