İddaa Tahmin: 222 Dundalk – Finn Harps

Dundalk03

Cuma İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak. İddaa analiz ve yorumlarında uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

300 TL BONUS İSTEYENLER BURAYA!

İrlanda Premier Lig’de 11 Mart Cuma günü 6 bin kişilik Oriel Park Stadı’nda Dundalk ile Finn Harps kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 222 İddaa koduyla yer alan Dundalk – Finn Harps maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Dundalk’ın ligde oynadığı ilk maç
Bray Wanderers – Dundalk: 1-3

Finn Harps’ın ligde oynadığı ilk maç
Finn Harps – Derry City: 2-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte önemli bir eksik bulunmuyor. Geçen hafta sakatlanarak oyun dışı kalan orta saha oyuncusu Mountney şüpheli.

Konuk ekipte ise Barry Molloy (OS, 1/0), Sean Houston (OS, 1/0), Josh Mailey (D, 1/0), Michael Rafter (OS, 0/0) ve Packie Mailey (D, 0/0) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.05  6.25  12.50 (ALT 1.80 – ÜST 1.55) Handikaplı 1 @ 1.45

RİVALO oranları (250 TL BONUS için TIKLA)
1.20  5.50 15.00 (ALT 2.10 – ÜST 1.65) Handikaplı 1 @ 1.65

İDDAA TAHMİNLERİ: İrlanda Premier Lig’de 2. hafta mücadelesi.. Geçen sezon en yakın rakibinin 11 puan önünde şampiyon olan Dundalk, bu sezonun da en büyük şampiyonluk adaylarının başında geliyor. 32 maçta 25 gol atarak takımına büyük destek sağlayan orta saha oyuncusu Richard Towell İngiltere Championship ekiplerinden Brighton’a gitse de, kadro kalitesi bu lig için fazlasıyla yeterli. Stephen Kenny’nin öğrencileri ilk hafta Bray Wanderers deplasmanında 3-1 galip gelerek iyi bir başlangıç yaptı. Ev sahibi ekipte önemli bir eksik bulunmuyor. Takım ideal kadrosu ile sahada olacak.. Ligin yeni ekibi Finn Harps ise geçen sezon 1. Lig’i ikinci bitirdi ve play-off maçlarında UCD ve Limerick’i eleyerek İrlanda Premier Lig bileitni aldı. Yeşil-beyazlı ekip geçen hafta Derry City’yi içerde 2-1 yenerek taraftarını sevindirdi. Ancak ilk hafta forma giyen 3 oyuncu Barry Molloy (OS, 1/0), Sean Houston (OS, 1/0) ve Josh Mailey’in (D, 1/0) forma giyemeyecek olması dezavantaj.. Bu sezon ilk kez taraftarı önüne çıkacak olan şampiyon Dundalk’ın hata yapacağını sanmıyoruz. İlk gol gecikmez ise farklı bir skor bizleri şaşırtmayacaktır.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.65 oranıyla “Dundalk Handikap -1” ve 2.90 oranıyla “Dundalk handikap -2” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
RİVALO’DAN İLK ÜYELİK BONUSU: 250 TL!
YÜKSEK ORANLAR + HER MAÇA CANLI BAHİS!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

DUNDALK: Rogers, Gartland, Boyle, O’Donnell, Massey, Barrett, Ronan Finn, Horgan, Mountney (Meenan), McEleney, Ciaran Kilduff.

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİrlanda

Etiketler: