Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 980 Rosario Central – Sarmiento

Pazartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık. İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

Arjantin liginde 21 Mart Pazartesi günü 41 bin kişilik Gigante De Arroyito Stadı’nda Rosario Central ile Sarmiento kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 980 İddaa koduyla yer alan Rosario Central – Sarmiento maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Rosario Central’in içerdeki maçları
Rosario Central – Godoy Cruz: 1-0
Rosario Central – Newells: 2-0
Rosario Central – River Plate: 3-3
Rosario Central – Banfield: 2-2

Sarmiento’nun deplasmandaki maçları
San Lorenzo – Sarmiento: 2-1
Arsenal Sarandi – Sarmiento: 2-0
Belgrano – Sarmiento: 3-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Gaston Gil Romero (OS, 2/0), Marcelo Larrondo (F, 6/4), Cristian Villagra (D, 5/0) ve Jose Fernandez (OS, 3/0) kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise savunma oyuncuları Maximiliano Caire (D, 7/0) ve Guillermo Cosaro (D, 5/0) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.40  3.50  5.00 (ALT 1.55 – ÜST 1.80)

RİVALO oranları (250 TL BONUS için TIKLA)
1.45  4.20  6.50 (ALT 1.70 – ÜST 2.00)

İDDAA TAHMİNLERİ: Arjantin liginde 14 puanla 2. sırada yer alan Rosario Central, geçen hafta Patronato deplasmanında mağlup olarak bu sezon ilk yenilgisini almış oldu. İç sahada 2 galibiyet, 2 beraberlikle oynayan ev sahibi ekipte takımın en skorer ismi olan Marcelo Larrondo (F, 6/4) dışında sakatlığı bulunan Gaston Gil Romero (OS, 2/0), Cristian Villagra (D, 5/0) ve Jose Fernandez (OS, 3/0) kadroda yer almıyor.. Ligin zayıf kadrolarından birine sahip olan Sarmiento ise 7 maçta sadece 5 puan toplayabildi. Deplasmanda oynadığı 3 maçta SIFIR puna çeken yeşil-beyazlı ekipte savunma oyuncuları Maximiliano Caire (D, 7/0) ve Guillermo Cosaro (D, 5/0) forma giyemeyecek.. Marcelo Larrondo oynayamayacak olmasına rağmen rakibinden güçlü kadrosu ile ev sahibi Rosario Central taraftarı önünde ağır basıyor.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.45 oranıyla “Rosario Central Kazanır” ve 1.95 oranıyla “Toplam Gol Sayısı 2-3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (00:00) www.megamacizle.com

* * *
RİVALO’DAN İLK ÜYELİK BONUSU: 250 TL!
YÜKSEK ORANLAR + HER MAÇA CANLI BAHİS!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Rosario Central: Manuel Garcia; Victor Salazar, Alejandro Donatti, Javier Pinola, Pablo Álvarez; Gustavo Colman, Damian Musto, Franco Cervi; Giovani Lo Celso; German Herrera, Marco Ruben.

Sarmiento: Emanuel Tripodi; Alexis Niz, Franco Peppino, Francisco Dutari, Guillermo Ferracuti; Hamilton Pereira, Dardo Miloc, Renzo Spinaci, Rodrigo Depetris; Nicolas Sanchez; Diego Chaves.

 

 

 

.

Exit mobile version