Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 443 Polonya – Sırbistan

Çarşamba İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık. İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

23 Mart Çarşamba günü oynanacak hazırlık karşılaşmasında Poznan şehrindeki Miejski Stadı’nda Polonya ile Sırbistan kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 443 İddaa koduyla yer alan Polonya – Sırbistan maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Polonya’nın içerdeki maçları (EURO 2016 gruplar)
Polonya – Almanya: 2-0
Polonya – İskoçya: 2-2
Polonya – Gürcistan: 4-0
Polonya – Cebelitarık: 8-1
Polonya – İrlanda: 2-1

Sırbistan’ın deplasmandaki maçları (EURO 2016 gruplar)
Ermenistan – Sırbistan: 1-1
Portekiz – Sırbistan: 2-1
Danimarka – Sırbistan: 2-0
Arnavutluk – Sırbistan: 0-2

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi Polonya’da önemli bir eksik bulunmuyor. Teknik direktör Adam Nawalka’nın ideal kadrosunu sahaya sürmesi bekleniyor.

Konuk ekipte ise sakatlıkları bulunan orta sahadan Fejsa (OS, 20/0 – Benfica) ve Milinkovic-Savic (Lazio) forma giyemeyecek. Ayrıca teknik direktör Radovan Curcic iki yıldız isim Dusan Tadic (OS, 32/6 – Southampton) ve Nemanja Gudelj’i (OS, 10/1 – Ajax) kadroya dahil etmedi.

İddaa oranları
1.85  3.10  3.00 (ALT 1.45 – ÜST 1.95)

PİABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
2.04  3.21  3.67 (ALT 1.66 – ÜST 2.18)

İDDAA TAHMİNLERİ: EURO 2016 Elemeleri G Grubu’nda Almanya’nın 1 puan arkasında grubu 2. sırada bitiren Polonya Fransa biletini alan ülkelerden. İç sahada çok etkili maçlar çıkartan Adam Nawalka’nın öğrencileri, son Dünya Şampiyonu Almanya’yı dahi yenmesini bildi. Ev sahibi Polonya’da önemli bir eksik bulunmuyor. Teknik direktör Adam Nawalka’nın ideal kadrosunu sahaya sürmesi bekleniyor.. Son yıllarda büyük düşüş yaşayan Sırbistan ise çalkantılı bir süreçten geçiyor. EURO 2016 Elemeleri I Grubu’nda oynadığı 8 maçta sadece 4 puan toplayabilen Sırbistan’ta teknik direktör Radovan Curcic bu maç öncesi oyuncu kadrosu seçiminde büyük eleştiri topladı. İki yıldız isim Dusan Tadic (OS, 32/6 – Southampton) ve Nemanja Gudelj (OS, 10/1 – Ajax) kadroya dahil edilmedi. Ayrıca sakatlığı bulunan orta saha oyuncuları Fejsa (OS, 20/0 – Benfica) ve Milinkovic-Savic (Lazio) forma giyemeyecek.. Lewandowski, Krychowiak ve Milik gibi çok kaliteli isimlere sahip olan Polonya iç saha avantajıyla galibiyete yakın olan taraf.. Alternatif olarak ALT seçimi de düşünülebilir.. Bahisseverlere önerimiz PİABET‘in açtığı 2.04 oranıyla “Polonya Kazanır” ve 1.66 oranıyla “2.5 Gol Altı” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * * * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
PİABET İLK ÜYELİK BONUSU: 300 TL
KAYIT OL, BONUSU KAP!
* * * * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

POLONYA: Fabianski – Piszczek, Salamon, Glik, Rybus – Blaszczykowski, Krychowiak, Zielinski, Grosicki – Milik, Lewandowski.

SIRBİSTAN: Stojkovic – Kolarov, Kosanovic, Maksimovic, Ivanovic – Kostic, Milivojevic, Matic, Ljajic – Sulejmani, Mitrovic.

 

 

 

 

.

Exit mobile version