Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahmin: 129 Barcelona – Real Madrid

Cumartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık. İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

İspanya La Liga’da 2 Nisan Cumartesi günü 100 bin kişilik Camp Nou Stadı’nda Barcelona ile Real Madrid kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 129 İddaa koduyla yer alan Barcelona – Real Madrid maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Barcelona’nın içerdeki son 4 maçı
Barcelona – Atl.Madrid: 2-1
Barcelona – Celta Vigo: 6-1
Barcelona – Sevilla: 2-1
Barcelona – Getafe: 6-0

Real Madrid’in deplasmandaki son 4 maçı
Granada – Real Madrid: 1-2
Malaga – Real Madrid: 1-1
Levante – Real Madrid: 1-3
Las Palmas – Real Madrid: 1-2

Aralarındaki son 4 maç (La Liga)
Real Madrid – Barcelona: 3-4
Real Madrid – Barcelona: 3-1
Barcelona – Real Madrid: 2-1
Real Madrid – Barcelona: 0-4

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Mathieu (D, 19/0), Adriano (D, 7/0) ve Sandro (F, 10/0) kadroda yer almıyor. Ayrıca orta sahadan Iniesta (OS, 20/1) şüpheli.

Konuk ekipte ise sakat olan Varane (D, 21/0) ve Kovacic (OS, 21/0) forma giyemeyecek. Ayrıca orta saha oyuncusu Kroos (OS, 26/1) şüpheli.

İddaa oranları
1.45  3.60  4.30 (ALT 3.00 – ÜST 1.15)

RİVALO oranları (250 TL BONUS için TIKLA)
1.60  4.40  5.20 (ALT 3.20 – ÜST 1.35)

İDDAA TAHMİNLERİ: İspanya La Liga’da 31. hafta mücadelesi.. A.Madrid’in 9, Real Madrid’in ise 10 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Barcelona’da keyifler yerinde. La Liga’nın dışında Şmapiyonlar Ligi ve İspanya Kral Kupası’nda da yollarına devam ediyorlar. El Clasico sonrası salı günü A.Madrid ile Devler Ligi maçına çıkacaklar. Ama öncelikle ezeli rakipleri Real Madrid engelini aşmak için sahaya çıkacaklar. Katalan ekibinde sakatlığı bulunan Mathieu (D, 19/0), Adriano (D, 7/0) ve Sandro (F, 10/0) kadroda yer almıyor. İyileşen Iniesta (OS, 20/1) kadroya dahil edildi. Ancak 11’de başlaması şüpheli.. Malaga ve A.Madrid karşısında kaybedilen puanlar sonrası oynadığı 4 lig maçını kazanan Real Madrid ise seriyi sürdürmek hedefiyle mücadele verecek. Ancak ilk maçta içerde 4-0 mağlup olan Real’in bu kez de işi zor görünüyor. Messi, Luis Suarez ve Neymar    gibi muhteşem bir hücum hattı karşısında direnebilmek kolay olmayacak. Bu kez Zinedine Zidane’ın öğrencileri de skora katkı sağlayacaktır. Yine keyifli, tempolu ve gollü bir derbi bizi bekliyor.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.60 oranıyla “Barcelona Kazanır” ve 1.80 oranıyla “3.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (21:30) www.megamacizle.com

* * *
RİVALO’DAN İLK ÜYELİK BONUSU: 250 TL!
YÜKSEK ORANLAR + HER MAÇA CANLI BAHİS!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Barcelona (4-3-3): Bravo; Alves, Pique, Mascherano, Alba; Rakitic, Busquets, Arda Turan (Iniesta); Messi, Luis Suarez, Neymar.

Real Madrid (4-3-3): Keylor Navas; Carvajal (Danilo), Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Modric, Casemiro, Kroos; Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo.

 

Exit mobile version