İddaa Tahmin: 613 Belenenses – Sporting Lisbon

Sporting03

Pazartesi iddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

Portekiz liginde 4 Nisan Pazartesi günü 32 bin kişilik Estadio do Restelo Stadı’nda Belenenses ile Sporting Lisbon kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 613 İddaa koduyla yer alan Belenenses – Sporting Lisbon maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Belenenses’in içerdeki son 4 maçı
Belenenses – Benfica: 0-5
Belenenses – Arouca: 0-2
Belenenses – Porto: 1-2
Belenenses – Braga: 3-0

Sporting Lizbon’un deplasmandaki son 4 maçı
P.Ferreira – Sporting Lisbon: 1-3
Nacional – Sporting Lisbon: 0-4
V.Guimaraes – Sporting Lisbon: 0-0
Estoril – Sporting Lizbon: 1-2

İlk devre aralarındaki maç
Sporting Lisbon – Belenenses: 1-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Abel Aguilar (OS, 7/1) ve Goncalo Brandao (D, 22/1) şüpheli.

Konuk ekipte ise Bruno Paulista (OS, 1/0) şüpheli.

İddaa oranları
8.00  4.30  1.20 (ALT 1.75 – ÜST 1.65)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
8.75  4.90  1.40 (ALT 1.95 – ÜST 1.80)

İDDAA TAHMİNLERİ: Portekiz liginde 28. hafta karşılaşması.. Benfica ile şampiyonluk mücadelesi veren Sporting Lisbon 65 puanla 2. sırada yer alıyor. Benfica son maçında Braga’yı mağlup ettiğinden Sporting’in kesin kazanması gereken bir maç. Puan kaybı şampiyonluk yarışında büyük bir yara demek. 13 deplasman maçında 10 galibiyet alan ve sadece 1 kez mağlubiyet yaşayan yeşil-beyazlı ekibin bu maç öncesi önemli bir eksiği bulunmuyor.. 33 puanla 11. sırada yer alan Belenenses’in ligde bir iddiası bulunmuyor. Julio Velazquez’in öğrencileri Şubat ayında Benfica ve Porto’yu içerde ağırladı ve bu iki maçını da kaybetti. Bugün de direnebileceklerini sanmıyoruz.. Cezayirli golcüleri Slimani ve Trabzonspor’dan tanıdığımız Teo Gutierrez ile sonuca gitmesini bileceklerdir.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.40 oranıyla “Sporting Lizbon Kazanır” ve 1.95 oranıyla “Toplam Gol Sayısı 2-3” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-2

CANLI İZLE: (23:00) www.megamacizle.com

* * *
İLK ÜYELİK BONUSU: 300 TL!
MODABET’İN KRAL BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

BELENENSES: Ventura, Tiago Almeida, Gonçalo Silva, Brandao, F. Ferreira, Aguilar, Bakic, Carlos Martins, Andre Sousa, Migue Rosa, Sturgeon.

SPORTİNG LİSBON: Patrício, Schelotto, Ruben Semedo, Coates, Bruno Cesar, William Carvalho, Adrien Silva, Joao Mario, Bryan Ruiz, Teo Gutierrez, Slimani.

 

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriPortekiz

Etiketler: