Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahminleri: 457 Walsall – Swindon

Salı İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak. İddaa analizi ve İddaa yorumlarında uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

1000 TL BONUS KAZANMAK İÇİN TIKLAYIN!

İngiltere Lig 1’de 19 Nisan Salı günü 10 bin kişilik Bescot Stadı’nda Walsall ile Swindon kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 457 İddaa koduyla yer alan Walsall – Swindon maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Walsall’ın ligdeki son 4 maçı
Walsall – Colchester: 2-1
Sheffield Utd – Walsall: 2-0
Oldham – Walsall: 1-0
Gillingham – Walsall: 1-2
Walsall – Southend: 1-0

Swindon’ın ligdeki son 4 maçı
Scunthorpe – Swindon: 6-0
Swindon – Fleetwood: 1-1
Oldham – Swindon: 2-0
Bradford – Swindon: 1-0
Swindon – Bury: 0-1

Aralarındaki son 3 maç
Walsall – Swindon: 1-4
Swindon – Walsall: 3-3
Swindon – Walsall: 2-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte en skorer oyuncu olan Tom Bradshaw sakatlıktan yeni çıktı. İlk 11’de oynaması şüpheli.

Konuk ekipte ise kadro dışı bırakılan Ormonde-Ottewill, Drissa Traore ve Jeremy Balmy dışında sakatlığı bulunan iki kaleci Vigouroux ve Belford kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
1.40  3.75  4.60 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

RİVALO oranları (350 TL BONUS için TIKLA)
1.55  4.00  5.50 (ALT 1.95 – ÜST 1.75)

İDDAA TAHMİNLERİ: İngiltere Lig 1’de 43. hafta mücadelesi.. 1 maç eksiği ile 74 puanla 3. sırada bulunan Walsall, sezon bitiminde ilk iki sırada yer alarak Championship’e terfi etmek amacında. Son 7 karşılaşmasında 5 galibiyet alan kırmızı-beyazlı ekipte sakatlığını atlatan en skorer isim Tom Bradshaw kadroya dahil edildi. Ancak ilk 11’de başlaması şüpheli.. 51 puanla 16. sırada bulunan Swindon ise kalan haftalarda küme düşme stresi yaşamadan ligi tamamlamak derdinde. Ancak son haftalarda oldukça formsuz bir görüntü sergiliyorlar. Son 6 maçlarında sadece 1 puan alabildiler.. Ayrıca son 3 deplasman maçlarını gol atamadan kaybettiler.. Bir tarafta ilk iki hedefi için mücadele veren Walsall, diğer tarafta 8 maçtır galip gelemeyen Swindon.. Doğal olarak ibreler ev sahibini gösteriyor.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.55 oranıyla “Walsall Kazanır” ve 2.55 oranıyla “Walsall Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
RİVALO’DAN İLK ÜYELİK BONUSU: 250 TL!
YÜKSEK ORANLAR + HER MAÇA CANLI BAHİS!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Walsall: Etheridge; Demetriou, Pennington, Downing, Henry; Mantom, Chambers; Forde, Sawyers, Lalkovic; Hiwula (Bradshaw).

Swindon: Kean; Branco, N.Thompson, Turnbull; Barry, Doughty, L.Thompson, Iandolo; Brophy, Obika, Ajose.

 

 

Exit mobile version