İddaa Tahminleri: 422 Bayern Münih – Werder Bremen

Bayern06

Salı İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık. İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

1000 TL BONUS KAZANMAK İÇİN TIKLAYIN!

Almanya Kupası’nda 19 Nisan Salı günü 75 bin kişilik Allianz Arena’da Bayern Münih ile Werder Bremen kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 422 İddaa koduyla yer alan Bayern Münih – Werder Bremen maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Bayern Münih’in ligdeki son 5 maçı
Bayern Münih – Werder Bremen: 5-0
Köln – Bayern Münih: 0-1
Bayern Münih – E.Frankfurt: 1-0
Stuttgart – Bayern Münih: 1-3
Bayern Münih – Schalke: 3-0

Werder Bremen’in ligdeki son 5 maçı
Bayern Münih – Werder Bremen: 5-0
Werder Bremen – Mainz: 1-1
Dortmund – Werder Bremen: 3-2
Werder Bremen – Augsburg: 1-2
Werder Bremen – Wolfsburg: 3-2

Aralarındaki son 4 maç
Bayern Münih – Werder Bremen: 6-0
Werder Bremen – Bayern Münih: 0-4
Werder Bremen – Bayern Münih: 0-1
Bayern Münih – Werder Bremen: 5-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı süren Badstuber (D, 7/0), Boateng (D, 17/0) ve Robben (OS, 15/4) yine kadroda yer almıyor.

Konuk takımda ise sakatlığı bulunan Bargfrede (OS, 14/0) ve Johannsson (F, 6/2) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.05  6.25  12.50 (ALT 3.00 – ÜST 1.15)

NGSBET oranları (500 TL BONUS için TIKLA)
1.15  4.00  5.50 (ALT 3.42 – ÜST 1.30)

İDDAA TAHMİNLERİ: Almanya Kupası Yarı Final mücadelesi.. Kupada tek maçlı eleminasyon sistemi uygulandığını öncelikle belirtelim. Bundesliga’da şampiyonluğu yüzde 95 garantileyen Bayern Münih, kupaya da önem veriyor ve final hedefliyor. Yarı finalin diğer ayağında Hertha ile Dortmund karşılaşacak. Büyük bir sürpriz olmaz ise finalin adı belli; Bayern Münih – Dortmund.. Ligde son 5 maçını kazanan ve sadece 1 gol yiyen Bayern’de sakatlığı süren Badstuber (D, 7/0), Boateng (D, 17/0) ve Robben (OS, 15/4) yine kadroda yer almıyor.. Küme düşme potasında bulunan Werder Bremen’in ise asıl hedefi kupadan öte Bundesliga’ya tutunmak. Hafta sonu çok kritik Hamburg    deplasmanına çıkacaklarından ister istemez akıllar o maçta olacak.. Konuk takımda sakatlığı bulunan Bargfrede (OS, 14/0) ve Johannsson (F, 6/2) forma giyemeyecek.. İki takım geçen ay bu sahada lig maçında karşılaşmış ve Bayern 5-0 galip ayrılmıştı. Bavyera ekibi yine rakibine acımayıp adını finale yazdıracaktır.. Bahisseverlere önerimiz NGSBET‘in açtığı 1.40 oranıyla “Bayern Münih Handikap -1” ve 1.70 oranıyla “3.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (21:30) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 500 TL BONUS!
YÜKSEK ORANLAR + HER MAÇA CANLI BAHİS!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

BAYERN MÜNİH: Neuer – Lahm, Kimmich, Javi Martinez, Alaba – Vidal – Douglas Costa, T. Müller, Thiago, F. Ribery – Lewandowski.

WERDER BREMEN: Wiedwald – Gebre Selassie, Vestergaard, Djilobodji, S. Garcia – Fritz, Grillitsch – S. Yatabaré, Junuzovic, Bartels – Pizarro.

Kategoriler: AlmanyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: