İddaa Tahminleri: 537 Nacional DF – Boca Juniors

Boca02

Perşembe iddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Libertadores Kupası’nda 12 Mayıs Perşembe günü 7 bin kişilik Montevideo Olimpico Stadı’nda Nacional DF ile Boca Juniors kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 537 İddaa koduyla yer alan Nacional DF – Boca Juniors maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

1000 TL BONUS KAZANMAK İÇİN TIKLAYIN!

İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve günlük hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

Nacional DF’nin içerdeki maçları (Libertadores)
Nacional – River Plate: 0-0
Nacional – Palmeiras: 1-0
Nacional – R. Central: 0-2
Nacional – Corinthians: 0-0

Boca Juniors’un deplasmandaki maçları (Libertadores)
Deportivo Cali – Boca Juniors: 0-0
Bolivar – Boca Juniors: 1-1
Racing Club – Boca Juniors: 0-1
Cerro – Boca Juniors: 1-2

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte orta sahadan Ignacio Gonzalez (OS, 21/5) kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise sakat olan Fernando Gago (OS, 11/0), Adrian Andres Cubas (OS, 6/0), Nahuel Molina (D, 7/0) ve Nicolas Lodeiro (OS, 9/3) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
2.40  2.90  2.30 (ALT 1.40 – ÜST 2.05)

BETPAS oranları (250 TL BONUS için TIKLA)
2.83  2.98  2.72 (ALT 1.50 – ÜST 2.57)

İDDAA TAHMİNLERİ: Libertadores Kupası Çeyrek Final ilk maçı.. Uruguay temsilcisi Nacional DF, geçen sene Libertadores Kupası’nda 1. turda elenirken bu sezon başarılı sonuçlar alarak çeyrek finale kadar çıkmasını bildi. Bir önceki turda Brezilya ekibi Corinthians ile iki maçta da berabere kalmasına rağmen deplasmanda attığı golle turu geçen taraf oldular. Ev sahibi ekipte orta sahadan Ignacio Gonzalez (OS, 21/5) kadroda yer almıyor.. Arjantin’in ünlü kulübü Boca Juniors ise özellikle deplasman maçlarında kısır skorlara imza atıyor. Bu sezon lig ve Libertadores’te oynadıkları 11 maçın sadece 1 tanesi ÜST sonuçlandı!.. Çeyrek finalin ilk ayağı olduğu için Carlos Tevez ve arkadaşları daha kontrollü ve savunmadan ödün vermeyen bir anlayış ile sahada olacaktır. Özetle bu maçtan 3 gol çıkacağını düşünmüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz BETPAS‘ın açtığı 1.50 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.88 oranıyla “İlk Yarı Beraberlik” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-0

CANLI İZLE: (01:30) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 250 TL!
BETPAS’IN KRAL BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Nacional DF: Esteban Conde; Jorge Fucile, Mauricio Victorino, Diego Polenta, Alfonso Espino; Leandro Barcia, Santiago Romero, Gonzalo Porras, Kevin Ramirez; Sebastian Fernandez, Nicolas Lopez.

Boca Juniors: Agustin Orion; Gino Peruzzi, Daniel Diaz, Juan Manuel Insaurralde, Frank Fabra; Pablo Pérez, Leonardo Jara, César Meli; Cristian Pavon, Carlos Tevez, Federico Carrizo.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleri

Etiketler: