İddaa Tahminleri: 131 Maritimo – Benfica

Benfica02

Cuma iddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ORJİNAL A MİLLİ TAKIM FORMASI KAZANMAK İÇİN TIKLA!

Portekiz Lig Kupası 20 Mayıs Cuma günü 30 bin kişilik Cidade de Coimbra Stadı’nda Maritimo ile Benfica kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 131 İddaa koduyla yer alan Maritimo – Benfica maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Maritimo’nun ligdeki son 4 maçı
Maritimo – Arouca: 1-2
Estoril – Maritimo: 2-1
Maritimo – Benfica: 0-2
Moreirense – Maritimo: 2-1

Benfica’nın ligdeki son 4 maçı
Rio Ave – Benfica: 0-1
Benfica – V.Guimaraes: 1-0
Maritimo – Benfica: 0-2
Benfica – Nacional: 4-1

Aralarındaki son 4 maç (Lig)
Maritimo – Benfica: 0-4
Benfica – Maritimo: 4-1
Benfica – Maritimo: 6-0
Maritimo – Benfica: 0-2

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Maritimo’da Mauricio (D, 12/0) ve Dirceu (D, 26/2) şüpheli.

Benfica’da ise sakatlığı süren Julio Cesar (Kaleci, 24 maç) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
8.00  4.30  1.20 (ALT 1.85 – ÜST 1.50)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
10.00  5.00  1.25 (ALT 2.10 – ÜST 1.25)

İDDAA TAHMİNLERİ: Portekiz Lig Kupası’nda final mücadelesi.. Karşılaşmanın tek maç üzerinden ve tarafsız sahada oynanacağını öncelikle belirtelim.. Son 2 sezonda olduğu gibi bu sene de şampiyonluk kupasını müzesine götürmeyi başaran Benfica, taraftarını fazlasıyla memnun etmiş durumda. Şimdi sezonu çifte kupayla kapatmanın hesaplarını yapıyorlar. Rakip çok uygun. Ligi 13. sırada bitiren Maritimo vasat kadrosu ile sürpriz yapmak için çabalayacak ancak işleri hiç kolay görünmüyor. Ligde oynadığı son 6 maçının 5’ini kaybeden Nelo Vingada’nın öğrencileri, Benfica ile oynadığı son 6 resmi maçında 1 puan bile almadı. Üstelik bu maçların 5’ini handikaplı kaybetti. Maritimo’da Mauricio (D, 12/0) ve Dirceu (D, 26/2) şüpheli. Benfica’da ise sakatlığı süren Julio Cesar (Kaleci, 24 maç) forma giyemeyecek.. Maçın net favorisi var; Benfica.. Oranı düşük bulanlar handikaplı tercihi kuponlarında değerlendirebilir.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.25 oranıyla “Benfica Kazanır” ve 1.80 oranıyla “Benfica Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-2

CANLI İZLE: (21:45) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
MODABET’İN KRAL BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Maritimo (Maç Kadrosu): Salin, Haghighi, Joao Diogo, Mauricio, Dirceu, Deyvison, Fransergio, Patrick, Edgar Costa, Nelo Vingada, Alex Soares, Pana, Dyego Sousa, Ghazaryan, Eber Bessa, Toure, Gevaro, Briguel, Plessis, Romario, Fabio Abreu, China, Djousse, Baba, Lynneeker.

Benfica (Maç Kadrosu): Ederson, Paulo Lopes, Miguel Santos, Lisandro, Grimaldo, Luisao, Lindelöf, Eliseu, Silvio, Jardel, Andre Almeida, Nelson Semedo, Fejsa, Samaris, Gaitan, Salvio, Gonçalo Guedes, Pizzi, Taarabt, Talisca, Carcela, Renato Sanches, Raul, Mitroglou, Jonas, Luka Jovic.

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriPortekiz

Etiketler: