İddaa Tahminleri: 185 Bayern Münih – Dortmund

bayern-dortmund

Cumartesi iddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ORJİNAL A MİLLİ TAKIM FORMASI KAZANMAK İÇİN TIKLA!

Almanya Kupası finalinde 21 Mayıs Cumartesi günü 74 bin kişilik Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda Bayern Münih ile Dortmund kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 185 İddaa koduyla yer alan Bayern Münih – Dortmund maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Bayern Münih’in ligdeki son 4 maçı
Hertha Berlin – Bayern Münih: 0-2
Bayern Münih – M’gladbach: 1-1
Ingolstadt – Bayern Münih: 1-2
Bayern Münih – Hannover: 3-1

Dortmund’un ligdeki son 4 maçı
Stuttgart – Dortmund: 0-3
Dortmund – Wolfsburg: 5-1
E.Frankfurt – Dortmund: 1-1
Dortmund – Köln: 2-2

Bu sezon aralarındaki maçlar
Bayern Münih – Dortmund: 5-1
Dortmund – Bayern Münih: 0-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Bayern Münih’te sakatlığı bulunan Badstuber (D, 7/0), Robben (OS, 15/4) ve Götze (OS, 14/3) kadroda yer almıyor.

Dortmund’da ise sakat olan Park (D, 5/0), Subotic (D, 6/0) ve İlkay Gündoğan (OS, 25/1) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.85  3.10  3.00 (ALT 1.80 – ÜST 1.55)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
2.00  3.60  3.80 (ALT 2.00 – ÜST 1.70)

İDDAA TAHMİNLERİ: Almanya Kupası’nda final mücadelesi.. Karşılaşmanın tek maç üzerinden ve tarasız sahada oynanacağını öncelikle belirtelim. Yine çok zorlanmadan Bundesliga’da şampiyonluk ipini göğüsleyen Bayern Münih, sezonu çifte kupayla kapatma hesapları yapıyor. Bu maç ayrıca teknik direktör Pep Guardiola’nın son karşılaşması. Veda maçında kupayı müzesine götürmek için elinden geleni yapacaktır İspanyol hoca.. Bayern’in 10 puan gerisinde ligi 2. sırada bitiren Dortmund ise bu sezon keyifli maçlara imza atarak gönülleri aldı. Sarı-siyahlı ekibin taraftarını üzen tek maç sanırız Liverpool deplasmanında 3-1 önde iken 4-3 kaybedilen UEFA Avrupa Kupası yarı final mücadelesi diyebiliriz. Thomas Tuchel’in öğrencileri en azından sezonu 1 kupayla kapatmak hedefinde olacaklar.. Bayern Münih’te sakatlığı bulunan Badstuber (D, 7/0), Robben (OS, 15/4) ve Götze (OS, 14/3) kadroda yer almıyor. Dortmund’da ise sakat olan Park (D, 5/0), Subotic (D, 6/0) ve İlkay Gündoğan (OS, 25/1) forma giyemeyecek.. Tempolu, keyifli ve gollü bir maç beklentimiz var.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.65 oranıyla “Karşılıklı Gol Var” ve 1.70 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (21:00) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
MODABET’İN KRAL BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

BAYERN MÜNİH: Neuer – Lahm, Benatia, J. Boateng, Alaba – Xabi Alonso – Douglas Costa, T. Müller, Vidal, F. Ribery – Lewandowski.

DORTMUND: Bürki – Piszczek, Sokratis, Hummels, Schmelzer – Weigl, Castro – H. Mkhitaryan, Kagawa, Reus – Aubameyang.

 

Kategoriler: AlmanyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: