İddaa Tahminleri: 255 Haugesund – Rosenborg

Rosenborg04

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve günlük hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ORJİNAL A MİLLİ TAKIM FORMASI KAZANMAK İÇİN TIKLA!

Norveç liginde 22 Mayıs Pazar günü 9 bin kişilik Haugesund Stadı’nda Haugesund ile Rosenborg kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 255 İddaa koduyla yer alan Haugesund – Rosenborg maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Haugesund’un içerdeki son 4 maçı
Haugesund – Lilleström: 2-2
Haugesund – Stabaek: 3-1
Haugesund – Molde: 3-3
Haugesund – Odds BK: 3-1

Rosenborg’un deplasmandaki son 4 maçı
Valerenga – Rosenborg: 0-2
Tromsö – Rosenborg: 1-2
Sogndal – Rosenborg: 1-1
Start – Rosenborg: 0-2

Aralarındaki son 4 maç (Lig)
Rosenborg – Haugesund: 5-3
Haugesund – Rosenborg: 2-1
Haugesund – Rosenborg: 0-6
Rosenborg – Haugesund: 4-3

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Tor Arne Andreassen (OS, 1/1) kadroda yer almıyor. Ayrıca Nemanja Tubic (D, 2/0) şüpheli.

Konuk ekipte ise sakat olan Pal Andre Helland (F, 5/0) forma giyemeyecek. Ayrıca savunma oyuncuları Jorgen Skjelvik (D, 11/0) ve Tore Reginiussen (D, 10/1) şüpheli.

İddaa oranları
4.00  3.60  1.50 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

RİVALO oranları (350 TL BONUS için TIKLA)
4.70  3.60  1.70 (ALT 2.10 – ÜST 1.65)

İDDAA TAHMİNLERİ: Norveç liginde 12. hafta mücadelesi.. Geçen sene en yakın rakibinin 12 puan önünde şampiyon olan Rosenborg, bu sezona da iddialı girdi. Siyah-beyazlı ekip ilk hafta kaybettiği Odds BK maçı sonrası oynadığı 10 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik alarak liderlik koltuğuna oturdu. Kare Ingebrigtsen’in öğrencileri 5 golle ligin en az gol yiyen takımı konumunda. Konuk ekipte sakat olan Pal Andre Helland (F, 5/0) forma giyemeyecek. Ayrıca savunma oyuncuları Jorgen Skjelvik (D, 11/0) ve Tore Reginiussen (D, 10/1) şüpheli.. 20 puanla 5. sırada bulunan Haugesund ise gollü maçlara imza atan bir takım. Mark Dempsey’in öğrencileri içerde oynadığı 5 maçından da ÜST skorla sahadan ayrıldı. Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Tor Arne Andreassen (OS, 1/1) kadroda yer almıyor. Ayrıca Nemanja Tubic (D, 2/0) şüpheli.. Gollü geçmesini beklediğimiz mücadelede çok iyi form durumuna sahip Rosenborg’u 3 puana yakın görüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.65 oranıyla “2.5 Gol Üstü” ve 1.70 oranıyla “Rosenborg Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-2

CANLI İZLE: (19:00) www.megamacizle.com

* * *
RİVALO’DAN İLK ÜYELİK BONUSU: 350 TL!
YÜKSEK ORANLAR + HER MAÇA CANLI BAHİS!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

HAUGESUND: Sandvik – Skjerve, Ekong, Myrestam – Haraldseid, Maeland, Kiss, Hajradinovic, Stolas – Shuaibu, Agdestein.

ROSENBORG: Andre Hansen; Jonas Svensson – Holmar Eyjolfsson – Jorgen Skjelvik – Alex Gersbach; Mike Jensen – Matthias Vilhjalmsson – Anders Konradsen; Fredrik Midtsjo – Christian Gytkjaer – Yann-Erik de Lanlay

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriNorveç

Etiketler: