İddaa Tahminleri: 306 Malmö – Falkenbergs

Malmo02

Pazartesi iddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İsveç liginde 23 Mayıs Pazartesi günü 24 bin kişilik Swedbank Stadı’nda Malmö ile Falkenberg kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 306 İddaa koduyla yer alan Malmö – Falkenberg maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

ORJİNAL A MİLLİ TAKIM FORMASI KAZANMAK İÇİN TIKLA!

İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve günlük hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

Malmö’nün ligdeki son 4 maçı
Malmö – Hacken: 3-0
Helsingborg – Malmö: 2-1
Malmö – Gefle: 3-0
Hammarby – Malmö: 2-3

Falkenbergs’in ligdeki son 4 maçı
Falkenbergs – Elfsborg: 1-2
Sundsvall – Falkenbergs: 2-1
Falkenbergs – Hacken: 1-4
Falkenbergs – AIK: 2-3

Aralarındaki maçlar
Malmö – Falkenbergs: 3-0
Falkenbergs – Malmö: 2-5
Falkenbergs – Malmö: 3-3
Malmö – Falkenbergs: 4-3

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte milli takımda olan Yoshimar Yotun (D, 5/0) ile sakatlığı bulunan Oscar Lewicki (OS, 9/0), Guillermo Molins (OS, 7/3), Jo Inge Berget (F, 9/2) ve Rasmus Bengtsson (D, 6/1) forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise Daniel Johansson (D, 1/0), Gustaf Nilsson (F, 5/1), Zlatan Krizanovic (F, 7/1) ve Lord Ofosuhene (F, 3/0) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
1.05  6.25  12.50 (ALT 2.50 – ÜST 1.25)

RİVALO oranları (350 TL BONUS için TIKLA)
1.17  3.54  4.16 (ALT 1.80 – ÜST 2.13)

İDDAA TAHMİNLERİ: İsveç liginde 11. hafta mücadelesi.. 21 puanla 3. sırada bulunan Malmö, bu maçı kazanması durumunda liderlik koltuğuna oturacak. İlk iki sırada yer alan Örebro ile Norrköping’in dün aralarında oynadığı maçın 2-2 sonuçlanması Malmö için fırsata dönüştü. Son 7 lig maçında 6 galibiyet alan mavi-beyazlı ekipte eksik listesi biraz kabarık ancak rakibin çok zayıf olması nedeniyle sıkıntı yaratmayacaktır.. 10 maçta sadece 4 puan toplayabilen Falkenbergs ligde son sırada yer alıyor. Gefle ile birlikte ligin en fazla gol yiyen takımı olan Hans Eklund’ın öğrencileri son 4 maçını kaybetti.. Gollü geçmesini beklediğimiz mücadelede ev sahibi Malmö’nün maçı zorlanmadan kazanacağını düşünüyoruz.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.47 oranıyla “Malmö Handikap -1” ve 1.85 oranıyla “3.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (20:00) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 350 TL!
RİVALO’NUN CAZİP BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Malmö: Wiland; Tinnerholm, Arnason, Brorsson, Konate; Wolff Eikrem, Kofi Adu, Christiansen, Sana; Kjartansson, Rosenberg.

Falkenbergs (Maç Kadrosu): Otto Martler, Alexander Lundin, Rasmus Sjöstedt, Erik Zetterberg, David Svensson, Tobias Karlsson, Alexander Jakobsen, Johannes Vall, Christoffer Carlsson, Per Karlsson, Stefan Rodevåg, Jesper Karlsson, Hakeem Araba, Amin Nazari, Akseli Pelvas, Thomas Juel-Nielsen, Enock Kwakwa, Tibor Joza, Kamal Mustafa.

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİsveç

Etiketler: