Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahminleri: 445 Stromsgodset – Stabaek

Çarşamba İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık. İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ORJİNAL A MİLLİ TAKIM FORMASI KAZANMAK İÇİN TIKLA!

Norveç Kupası’nda 25 Mayıs Çarşamba günü 8 bin kişilik Marienlyst Stadı’nda Stromsgodset ile Stabaek kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 445 İddaa koduyla yer alan Stromsgodset – Stabaek maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Stromsgodset’in içerdeki son 4 maçı (Lig)
Stromsgodset Bodo/Glimt: 2-0

Stromsgodset – Lilleström: 3-1
Stromsgodset – Sarpsborg: 4-0
Stromsgodset – Valerenga: 3-2

Stabaek’in deplasmandaki son 4 maçı (Lig)
Sarpsborg – Stabaek: 1-1
Haugesund – Stabaek: 3-1
Rosenborg – Stabaek: 3-1
Brann – Stabaek: 1-0

Bu sezon aralarındaki maç (Lig)
Stabaek – Stromsgodset: 0-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

– Eklenecek –

İddaa oranları
1.45  3.40  4.60 (ALT 1.65 – ÜST 1.70)

1XBET oranları (500 TL BONUS için TIKLA)
1.47  4.84  7.10 (ALT 2.49 – ÜST 1.60)

İDDAA TAHMİNLERİ: Norveç Kupası 4. Tur mücadelesi.. Kupada tek maçlı eliminasyon sistemi uygulanıyor. Beraberlik halinde turu geçen takımı uzatmalar ya da penaltılar belirleyecek.. Ligde 23 puanla 4. sırada yer alan Stromsgodset, iç sahadaki etkili maçları ile taraftarını memnun etti. İlk hafta Brann ile 2-2 berabere kalan (10 kişi kaldılar) Bjorn Ingebretsen’in öğrencileri, içerde oynadığı sonraki 6 maçını kazanmasını bildi. İç sahada 18 golle en faza skor üreten takım olan Stromsgodset’te geçen sene Ağustos ayında Brann’dan transfer edilen Marcus Pedersen, bu sezon ligde 5 gol 2 asistle dikkatleri çeken ilk isim oldu.. 7 puanla ligde 15. sırada yer alan Stabaek’te ise işler yolunda gitmiyor. İngiliz teknik direktör Billy McKinlay’in koltuğu tehlikede. Bu maç öncesi yönetim, takımın kötü gidaşatının nedenleri üzerine McKinlay ile görüşme yaptı. Stabaek bu sezon ligde oynadığı 6 deplasman maçında sadece 1 puan alabildi.. Moral motivasyonu üst seviyede olan ve iç sahada harika maçlar çıkartan Stromsgodset’in tura yakın olduğunu düşünüyoruz. Aksi bir sonuç sürpriz olacaktır.. Bahisseverlere önerimiz 1XBET‘in açtığı 1.47 oranıyla “Stromsgodset Kazanır” ve 1.60 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (19:00) www.megamacizle.com

* * *
1XBET’TEN İLK ÜYELİK BONUSU: 500 TL!
YÜKSEK ORANLAR + HER MAÇA CANLI BAHİS!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Stromsgodset (Maç Kadrodu): Espen Bugge Pettersen, Lukasz Jarosinski, Lars Vilsvik, Jonathan Parr, Sondre Solholm Johansen, Gustav Valsvik, Marius Hoibraten, Henrik Bredeli, Mohammed Abu, Nana Boateng, Petter Vaagan Moen, Francisco Junior, Flamur Kastrati, Muhamed Keita, Tokmac Nguen, Oyvind Storflor, Tommy Hoiland, Marcus Pedersen.

 

 

Exit mobile version