İddaa Tahminleri: 351 Türkiye – Karadağ

Turkiye04

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İddaa tahminleri ve günlük hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ORJİNAL A MİLLİ TAKIM FORMASI KAZANMAK İÇİN TIKLA!

Hazırlık karşılaşmasında 29 Mayıs Pazar günü 33 bin kişilik Antalya Arena’da Türkiye ile Karadağ kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 351 İddaa koduyla yer alan Türkiye – Karadağ maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Türkiye’nin son 4 maçı
Türkiye – İzlanda: 1-0
Türkiye – İsveç: 2-1 (Hazırlık)
Avusturya – Türkiye: 1-2 (Hazırlık)
İngiltere – Türkiye: 2-1 (Hazırlık)

Karadağ’ın son 4 maçı
Karadağ – Avusturya: 2-3
Rusya – Karadağ: 2-0
Yunanistan – Karadağ: 2-1 (Hazırlık)
Karadağ – Belarus: 0-0 (Hazırlık)

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

A Milli Takım’da son idmanda sakatlanan Hakan Çalhanoğlu’nun durumu şüpheli. Terim yıldız oyuncuyu riske etmeyebilir. Aynı şekilde hafif sakatlığı bulunan Gökhan Gönül ve Serdar Aziz’in durumu belirsiz.

Konuk ekipte ise Atletico Madrid ile Şampiyonlar Ligi finaline çıkan savunma oyuncusu Stefan Savic kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
1.45  3.40  4.60 (ALT 1.65 – ÜST 1.70)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.40  4.30  9.00 (ALT 1.70 – ÜST 2.10)

İDDAA TAHMİNLERİ: Hazırlık karşılaşmasında Türkiye’nin konuğu Karadağ.. Fransa’da yapılacak EURO 2016’ya sayılı günler kala A Milli Takımımız hazırlıklarına devam ediyor. Hatırlanacağı gibi Terim’in öğrencileri geçen hafta İngiltere deplasmanında 2-1 mağlup olmuştu. Bu maç sonrası Ay-yıldızlılar Slovenya ile özel maç yapıp hazırlıklarını noktalayacak. Terim basın toplantısında Gökhan Gönül, Serdar Aziz ve Hakan Çalhanoğlu’nun hafif sakatlıkları bulunduğunu belirtti.. Fransa bileti alamayan Karadağ ise vasat bir kadroya sahip. G Grubu’nda son iki sırada yer alan Liechtenstein ve Moldova karşısında sadece puan alabildiler. Mart ayında oynadıkları iki hazırlık maçında Yunanistan’a 2-1 kaybederken, Belarus ile 0-0 berabere kaldılar. Atletico Madrid ile Şampiyonlar Ligi finaline çıkan savunma oyuncusu Stefan Savic kadroda yer almıyor.. EURO 2016 öncesi son provalarını yapan A Milli Takımımız, ciddiyetle çıkacağı mücadelede rakibine üstünlüğünü hissettirecektir.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.40 oranıyla “Türkiye Kazanır” ve 2.10 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (20:45) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
MODABET’İN KRAL BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

TÜRKİYE: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Hakan Balta, Mehmet Topal, Caner Erkin, Volkan Şen, Selçuk İnan, Ozan Tufan, Oğuzhan Özyakup, Yasin Öztekin, Cenk Tosun.

KARADAĞ: Vukasin Poleksic, Zarko Tomasevic, Vladimir Rodic, Marko Basa, Marko Simic, Nemanja Nikolic, Marko Bakic, Adam Marusic, Nikola Vukcevic, Fatos Beqiraj, Stefan Mugosa.

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriTürkiye

Etiketler: