Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahminleri: 343 Meksika – Jamaika

Perşembe iddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Bugünkü rotamız Copa America’yı gösteriyor.. Banko maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi olarak sıkı araştırmalar sonucu iddaa tahminleri ve banko hazır kuponlar ile 9 Haziran Perşembe günü yine cepleri ısıtmak istiyoruz. 343 İddaa kodu ile Meksika – Jamaika maçının iddaa yorumları ve maç analizi ile banko kuponlara ışık tutmak istiyoruz.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve şikeli maçlar sizleri bekliyor.

ORJİNAL A MİLLİ TAKIM FORMASI KAZANMAK İÇİN TIKLA!

Meksika’nın son 3 maçı
Meksika – Paraguay: 1-0 (Hazırlık)
Meksika – Şili: 1-0 (Hazırlık)
Meksika – Uruguay: 3-1 (Copa America)

Jamaika’nın son 3 maçı
Kosta Rika – Jamaika: 3-0 (Dünya Kupası Elemeleri)
Şili – Jamaika: 1-2 (Hazırlık)
Jamaika – Venezuela: 0-1 (Copa America)

Aralarındaki son 3 maç
Meksika – Jamaika: 1-0
Jamaika – Meksika: 0-1
Jamaika – Meksika: 1-3

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Meksika’da orta sahadan Andres Guardado (OS, 127/24) cezalı olduğun forma giyemeyecek.

Jamaika’da kırmızı kart cezalısı olan Rodolph Austin (OS, 85/7) ile sakat olan Kemar Lawrence (D, 33/2) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
1.25  4.00  7.00 (ALT 1.60 – ÜST 1.75)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.66  3.80  5.50 (ALT 1.80 – ÜST 2.05)

İDDAA TAHMİNLERİ: Copa America C Grubu 2. maçı.. Harika bir form yakalayan Meksika, ilk maçında Uruguay’ı 3-1 mağlup ederek taraftarını yine sevindirdi. Juan Carlos Osorio’nun öğrencileri alınan bu 3 puanla peşpeşe 9. galibiyetlerine imza atmış oldular. Uruguay karşısında 3 puanı getiren goller 85 ve 90’da geldi ancak oyunun geneline baktığımızda galibiyeti hak eden tarafın Meksika olduğunu söylemeliyiz.. Grubun zayıf halkası olan Jamika ise ilk maçında beklendiği gibi Venezuela’ya 1-0 mağlup oldu. 15. dakikada golü yiyen, 23’te kırmızı kart görüp 10 kişi kalan Jamaika’nın puan alma şansı da bitmiş oldu. İki takımın eksik listesine bakalım.. Meksika’da orta sahadan Andres Guardado (OS, 127/24) cezalı olduğun forma giyemeyecek. Jamaika’da kırmızı kart cezalısı olan Rodolph Austin (OS, 85/7) ile sakat olan Kemar Lawrence (D, 33/2) kadroda yer almıyor.. Bugünün kısır programında banko maçlar listesinin en üst sırasına koyacağımız bu karşılaşmada Meksika’nın 3 puanı hanesine yazdırmasını bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.30 oranıyla “Meksika Kazanır” ve 1.80 oranıyla “Meksika Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (05:00) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
MODABET’İN KRAL BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

MEKSİKA: Talavera; Araujo, Marquez, Moreno; Reyes; Layun, Corona, Herrera, Pena; Peralta, Hernandez.

JAMAİKA: Blake; Watson, Mariappa, Taylor, Wes Morgan; McCleary, Grant, Hector, McAnuff; Barnes, Donaldson.

– –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Exit mobile version