İddaa Tahminleri: 314 Vaduz – Basel

Basel07

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık.. İsviçre liginde 31 Temmuz Pazar günü 7 bin 500 kişilik Rheinpark Stadı’nda Vaduz ile Basel kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 314 İddaa koduyla yer alan Vaduz – Basel maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

İddaa tahminleri ve günlük hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BEDAVA BONUS

Vaduz’un son 3 maçı
Midtjylland – Vaduz: 3-0 (UEFA Avrupa Ligi)
Vaduz – Midtjylland: 2-2 (UEFA Avrupa Ligi)
Thun – Vaduz: 1-1 (Lig)

Basel’in son 3 maçı
Basel – Monaco: 0-1 (Hazırlık)
Basel – Wolfsburg: 3-3 (Hazırlık)
Basel – Sion: 3-0 (Lig)

Geçen sezon aralarındaki 4 maç
Basel – Vaduz: 2-0
Vaduz – Basel: 1-2
Basel – Vaduz: 5-1
Vaduz – Basel: 0-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Ciccone (OS, 1/0), Baldinger (Kaleci), Felfel (F) ve Janjatovic (OS) yok. Ayrıca Avdijaj (F) ve Costanzo (F, 1/0) şüpheli.

Konuk ekipte ise Fransson (OS, 1/0), Serey Die (OS), Akanji (D) ve Sporar (F) forma giyemeyecek. Ayrıca Bjarnason (OS) şüpheli.

İddaa oranları
4.60  3.75  1.40 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

RİVALO oranları (350 TL BONUS için TIKLA)
5.70  4.20  1.55 (ALT 2.25 – ÜST 1.65)

İDDAA TAHMİNLERİ: İsviçre liginde 2. hafta mücadelesi.. Son 7 yılın şampiyonu olan Basel bu sezon da şampiyonluğun en güçlü adayı konumunda. 50 yaşındaki teknik direktör Urs Fischer ile yola devam kararı alan Basel, geçen hafta içerde Sion’u 3-0 mağlup ederek iyi bir başlangıç yaptı. Basel transfer döneminde 19 yaşındaki Kamerun asıllı forvet Embolo’yu Alman ekibi Schalke’ye 27 milyon Euro’ya satarak kasasını doldurdu. Bu açığı daha önce bu ligde Young Boys forması ile gol kralı olan Seydou Doumbia’yı Roma’dan kiralayarak dolduran Basel, ayrıca Molde’de başarılı işlere imza atan Mohamed Elyounoussi’yi alarak (Hücuma dönük orta saha) hücum bölgesini zengileştirdi. Savunma bölgesine ise Balanta (Stoper), Riveros (Sol Bek – 18 yaşında) ve Omar Gaber (Sağ Bek) takviyesi yapıldı.. Geçen sezon ligi 8. sırada bitiren Vaduz ise UEFA AVrupa Ligi maçlarından dolayı sezonu biraz erken açtı. 1. Ön Eleme Turu’nda Makedon temsilcisi Sileks’i iki maçta da yenen Giorgio Contini’nin öğrencileri bir sonraki turda Danimarka ekibi Midtjylland’a elenmekten kurtulamadı. Vaduz geçen hafta ligin ilk karşılaşmasında Thun ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Puanı getiren gol son dakikada Ali Messaoud’dan geldi.. İki takım arasında bariz kalite farkı var. Basel etkili oyuncuları ile sonuca gitmesini bilecektir. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.55 oranıyla “Basel Kazanır” ve 1.65 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

SON DAKİKA: Yurt dışında Basel’in oranı 1.42’ye kadar düştü!

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-3

CANLI İZLE: (14:45) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 350 TL!
RİVALO’NUN CAZİP BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

VADUZ: Jehle – Borgmann, Bühler, Grippo, Pfründer – Brunner, Muntwiler, Kukuruzovic – Costanzo – Mathys, Zarate.

BASEL: Vaclik – Traore, Balanta, Suchy, Gaber – Xhaka, Zuffi – Steffen, Delgado, Calla – Doumbia.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

Kategoriler: Featuredİddaa TahminleriİsviçreOranı Düşen Maçlar

Etiketler: