Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahminleri: 130 NAC Breda – Jong Utrecht

Cuma İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Günün banko maçlarından biri.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık.. Hollanda 2. liginde 5 Ağustos Cuma günü 19 bin kişilik Rat Verlegh Stadı’nda NAC Breda ile Jong Utrecht kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 130 İddaa koduyla yer alan NAC Breda – Jong Utrecht maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve Banko kuponlar ile hedefimiz her daim kazandırmak.  Şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BEDAVA BONUS

NAC Breda’nın hazırlık maçları
Madese – Nac Breda: 0-5
Nac Breda – Mechelen: 2-0
Baronie – Nac Breda: 0-3
Rotterdam – Nac Breda: 2-2

* Jong Utrecht’in hazırlık maçı yok

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Olivier Rommens cezalı, Vinnie Vermeer sakat. Ayrıca Giovanni Korte ve Grad Damen şüpheli.

İddaa oranları
1.15  4.75  9.00 (ALT 2.50 – ÜST 1.25)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.22  6.00  10.25 (ALT 2.85 – ÜST 1.40)

İDDAA TAHMİNLERİ: Hollanda 2. liginde yeni sezon bugün start veriyor.. Geçen sezon ligi 3. sırada bitiren ancak play-off 3. turunda Willem II’ye elenerek 1. lige çıkmaayan NAC Breda transfer sürecinde hareketli bir dönem geçirdi. Geçen sezonun golcü isimleri Sjoerd Ars, Mats Seuntjens ve Enes Ünal takımdan ayrıldı. M.City alt yapısında 4 oyuncu kiralık olarak takıma katılırken, hücum bölgesine Lokeren’den genç forvet Cyriel Dessers transfer edildi. Dikkat çeken bir diğer transfer ise orta sahanın beyni olarak Excelsior’dan alınan Jeff Stans. Teknik direktör Marinus Dijkhuizen ile yola devam kararı alan Breda oyndığı 4 hazırlık maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Ev sahibi ekipte Olivier Rommens cezalı, Vinnie Vermeer sakat. Ayrıca Giovanni Korte ve Grad Damen şüpheli.. Ligin yeni ekibi Jong Utrecht ise çok genç ve tecrübesiz bir kadroya sahip. Ligin ilk haftasında zorlu NAC Breda deplasmanında işleri çok zor görünüyor. Taraftarı önünde NAC Breda hata yapmayacaktır.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.65 oranıyla “NAC Breda Handikap -1” ve 1.60 oranıyla “İlk Yarı 1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (21:00) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
KRAL BONUSU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

NAC BREDA: Brondeel; Smith-Brown, Van Diermen, Demon, Sporkslede; Nijholt, Haemhouts, Stans; El Allouchi, Dessers, Verbeek.

JONG UTRECHT: Nijhuis; Ulusoy, Peijnenburg, Junior, Brinkman; Rosheuvel, Van Rooijen, Boukhari; Van der Moot, Sow, Antwi.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

 

.

Exit mobile version