İddaa Tahminleri: 535 Basel – Young Boys

Basel07

Çarşamba İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık. İsviçre liginde 10 Ağustos Çarşamba günü 33 bin kişilik Saint Jakob-Park Stadı’nda Basel ile Young Boys kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 535 İddaa koduyla yer alan Basel – Young Boys maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BEDAVA BONUS

Basel’in ligdeki maçları
Basel – Sion: 3-0
Vaduz – Basel: 1-5
Luzern – Basel: 2-3

Luzern’in ligdeki maçları
St. Gallen – Young Boys: 0-2
Young Boys – Lugano: 1-2
Young Boys – Thun: 4-1

Geçen sezon aralarındaki maçlar
Young Boys – Basel: 4-3
Basel – Young Boys: 1-0
Basel – Young Boys: 2-0
Young Boys – Basel: 2-3

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sezon başından beri sakat olan Akanji (D) ve Sporar (F) ile Olimpiyat’a giden Fransson (OS, 1/0) yok. Yeni iyileşen Bua (OS) şüpheli.

Konuk ekipte ise sakat olan Schick (OS), Benito (D), Seferi (OS), Joss (D, 3/0) ve Gerndt (F, 1/0) forma giyemeyecek. Ayrıca Sanogo (OS, 2/0) ve Zakaria (OS) şüpheli.

İddaa oranları
1.50  3.30  4.30 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.60  4.40  4.75 (ALT 2.75 – ÜST 1.45)

İDDAA TAHMİNLERİ: İsviçre liginde 4. hafta mücadelesi.. Son 7 yılın şampiyonu olan Basel bu sezon da şampiyonluğun en güçlü adayı konumunda. 50 yaşındaki teknik direktör Urs Fischer ile yola devam kararı alan Basel, ligde oynadığı 3 maçını da kazanarak taraftarını mutlu etti. Basel transfer döneminde 19 yaşındaki Kamerun asıllı forvet Embolo’yu Alman ekibi Schalke’ye 27 milyon Euro’ya satarak kasasını doldurdu. Bu açığı daha önce bu ligde Young Boys forması ile gol kralı olan Seydou Doumbia’yı Roma’dan kiralayarak dolduran Basel, ayrıca Molde’de başarılı işlere imza atan Mohamed Elyounoussi’yi alarak (Hücuma dönük orta saha) hücum bölgesini zengileştirdi. Savunma bölgesine ise Balanta (Stoper), Riveros (Sol Bek – 18 yaşında) ve Omar Gaber (Sağ Bek) takviyesi yapıldı.. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda Shakhtar’ı eleyerek gruplara kalmayı başaran Young Boys ise ligde oynadığı 3 maçta 6 puan topladı.. Ev sahibi ekipte sezon başından beri sakat olan Akanji (D) ve Sporar (F) ile Olimpiyat’a giden Fransson (OS, 1/0) yok. Yeni iyileşen Bua (OS) şüpheli.. Konuk ekipte ise sakat olan Schick (OS), Benito (D), Seferi (OS), Joss (D, 3/0) ve Gerndt (F, 1/0) forma giyemeyecek. Ayrıca Sanogo (OS, 2/0) ve Zakaria (OS) şüpheli.. Gerek Basel, gerekse Young Boys ligin iyi top oynayan takımları. İki tarafta oyunu domine etmek isteyen ve hep gol düşünen ekipler. Keyifli, tempolu ve gollü bir maç beklentimiz var.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.45 oranıyla “2.5 Gol Üstü” ve 1.50 oranıyla “Karşılıklı Gol Var” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (21:30) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
KRAL BONUSU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

BASEL: Vaclik – Traore, Balanta, Suchy, Gaber – Xhaka, Zuffi – Steffen, Delgado, Elyounoussi – Doumbia (Janko).

YOUNG BOYS: Mvogo – Lecjaks, Rochat, von Bergen, Sutter – Sulejmani, Sanogo, Gajic, Ravet – Hoarau, Kubo.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİsviçre

Etiketler: