İddaa Tahminleri: 632 Thun – Grasshoppers

Grasshoppers02

Perşembe İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak. İsviçre liginde 11 Ağustos Perşembe günü 10 bin kişilik Thun Arena’da Thun ile Grasshoppers kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 632 İddaa koduyla yer alan Thun – Grasshoppers maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BEDAVA BONUS

Thun’un ligdeki maçları
Thun – Vaduz: 1-1
Lausanne – Thun: 4-4
Young Boys – Thun: 4-1

Grasshoppers’un ligdeki maçları
Grasshoppers – Lausanne: 2-0
Luzern – Grasshoppers: 4-3
St. Gallen – Grasshoppers: 2-1

Geçen sezon aralarındaki maçlar
Thun – Grasshoppers: 3-5
Grasshoppers – Thun: 1-2
Thun – Grasshoppers: 2-1
Grasshoppers – Thun: 0-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Bürki (D, 1/0) cezalı, Reinmann (D, 3/0) sakat. Ayrıca Dzonlagic (OS), Ferreira (OS) ve yeni transfer Zino (OS) kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise sakatlığı süren Barthe (D) yine forma giyemeyecek. Ayrıca Andersen (OS, 3/1) ve Tabakovic (F, 2/0) şüpheli.

İddaa oranları
2.20  3.00  2.40 (ALT 1.80 – ÜST 1.55)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
2.70  3.50  2.50 (ALT 2.20 – ÜST 1.65)

İDDAA TAHMİNLERİ: İsviçre liginde 4. hafta mücadelesi.. Oynadığı 2 maçta sadece 2 beraberlik alabilen Thun, ligde galibiyeti olmayan tek takım. Son iki karşılaşmasında kalesinde 8 gol gören kırmızı-beyazlı ekibin tüm maçlarında “karşılıklı goller” oldu. Ev sahibi ekipte Bürki (D, 1/0) cezalı, Reinmann (D, 3/0) sakat. Ayrıca Dzonlagic (OS), Ferreira (OS) ve yeni transfer Zino (OS) kadroda yer almıyor.. İlk hafta içerde Luzern’i mağlup eden Grasshoppers ise peş peşe oynadığı iki deplasman maçından mağlubiyetle ayrıldı. UEFA Avrupa Ligi’nde Reykjavik ve Apollon’u eleyerek Fenerbahçe ile eşleşen Pierluigi Tami’nin öğrencileri, bu sezon içerde oynadığı tüm maçları kazanırken, deplasmanda henüz galip gelemedi.. İki takımda güvenilecek ekipler olmadığından taraf bahsi riskli duruyor. Grasshoppers tüm deplasman maçlarında gol üretti. Thun’un da savunma sıkıntıları ortada. Karşlıklı goller ile 2.5 barajının aşılması gereken bir maç.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.50 oranıyla “Karşılıklı Gol Var” ve 1.65 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-2

CANLI İZLE: (20:45) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 350 TL!
YENİ SEZON BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Thun: Faivre, Glarner, Bigler, Joss, Hediger, Geissmann, Carlinhos, Lauper, Tosetti, Rapp, Fassnacht.

Grasshoppers: Mall, Lüthi, Pnishi, Lavanchy, Bamert, Källström, Caio, Sigurjónsson, Basic, Andersen, Munsy.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİsviçre

Etiketler: