İddaa Tahminleri: 136 Den Bosch – De Graafschap

De Graafschap02

Cuma İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık.. Hollanda 2. liginde 12 Ağustos Cuma günü 5 bin kişilik De Vliert Stadı’nda Den Bosch ile De Graafschap kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 136 İddaa koduyla yer alan Den Bosch – De Graafschap maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

İddaa tahminleri ve günlük hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BEDAVA BONUS

Den Bosch’un son 3 maçı
Den Bosch – Altınordu: 1-1 (Hazırlık)
Den Bosch – Cercle Brugge: 2-2 (Hazırlık)
Jong PSV – Den Bosch: 5-4 (Lig)

De Graafschap’ın son 3 maçı
Willem II – De Graafschap: 8-1
De Graafschap – Mallorca: 1-2
De Graafschap – FC Eindhoven: 4-1 (Lig)

Aralarındaki son 4 maç
Den Bosch – De Graafschap: 2-2
De Graafschap – Den Bosch: 3-5
Den Bosch – De Graafschap: 1-2
De Graafschap – Den Bosch: 2-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Carlone (OS, 1/0) ve Vossebelt sakat olduğundan kadroda yer almıyor. Ayrıca Fernandes şüpheli.

Konuk ekipte ise sakatlığı bulunan Smeets (OS, 1/1), Bart Straalman, Tolgahan Çiçek, Luis Pedro, Tim Linthorst, Youssef El Jebli ve Erik Quekel yok.

İddaa oranları
3.10  3.30  1.75 (ALT 2.15 – ÜST 1.35)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
2.95  3.55  2.20 (ALT 2.40 – ÜST 1.55)

İDDAA TAHMİNLERİ: Hollanda 2. liginde 2. hafta mücadelesi.. Den Bosch ilk hafta çok ilginç bir maç oynadı. Jong PSV deplasmanında ilk yarısını 4-1 geride kapatan ve 10 kişi kalan mavi-beyazlı ekip, ikinci yarıda 1 kişi eksik oynamasına rağmen müthiş geri dönüşle 4-4’ü yakaladı. Ancak Lammers’in golüne engel olamayınca sahadan 5-4 mağlubiyetle ayrılmak durumunda kaldılar. Ev sahibi ekipte Carlone (OS, 1/0) ve Vossebelt sakat olduğundan kadroda yer almıyor. Ayrıca Fernandes şüpheli.. Geçen sezon Eredivisie’den küme düşen De Graafschap ise ilk hafta içerde FC Eindhoven’i 4-1 ile geçti. Ancak savunmada iyi görünmediler. Konuk takımın önemli pozisyonları olduğunu belirtelim. De Graafschap’ta eksik listesi oldukça kabarık; sakatlığı bulunan Smeets (OS, 1/1), Bart Straalman, Tolgahan Çiçek, Luis Pedro, Tim Linthorst, Youssef El Jebli ve Erik Quekel kadroda yok.. İki takımın ilk haftaki futbolu ve aldığı skorlar bize gösteriyor ki bu maçta da bol gol olacak.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.45 oranıyla “Karşılıklı Gol Var” ve 1.55 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-2

CANLI İZLE: (21:00) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
KRAL BONUSU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Den Bosch: Heemskerk; Fernandes of Maatsen, Biemans, Santermans, Heymans; Maatsen of Azizov, Brouwers, Beltrame; Havar, Regales, Bilate.

De Graafschap: Bednarek; Will, Lammers, Nieuwpoort, Keurntjes; Bannink, Kaak, Diemers, Driver; Parzyszek, Koolhof.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

.

Kategoriler: FeaturedHollandaİddaa Tahminleri

Etiketler: