İddaa Tahminleri: 501 Sevilla – Barcelona

Barcelona11

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık. İspanya Süper Kupa mücadelesinde 14 Ağustos Pazar günü 45 bin kişilik Ramon Sanchez Pizjuan  Stadı’nda Sevilla ile Barcelona kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 501 İddaa koduyla yer alan Sevilla – Barcelona maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

İddaa tahminleri ve günlük hazır kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BEDAVA BONUS

Sevilla’nın son 3 maçı
St.Pauli – Sevilla: 1-2 (Hazırlık)
Granada – Sevilla: 0-2 (Hazırlık)
Real Madrid – Sevilla: 3-2 (UEFA Süper Kupa)

Barcelona’nın son 3 maçı
Barcelona – Leicester: 4-2
Liverpool – Barcelona: 4-0
Barcelona – Sampdoria: 3-2

Aralarındaki son 5 maç
Sevilla – Barcelona: 2-2
Barcelona – Sevilla: 4-4
Sevilla – Barcelona: 2-1
Barcelona – Sevilla: 2-1
Barcelona – Sevilla: 0-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Sevilla’da Carrico (OS) ve Kolodziejczak (D) cezalı. Tremoulinas, Krohn-Dehli ve Soria sakat. Ayrıca Iborra ve Pareja şüpheli.

Barcelona’da ise Olimpiyatlar’da olan Neymar dışında Rafinha ve kaleci Ter Stegen forma giyemeyecek. Ayrıca savunma oyuncusu Jordi Alba şüpheli.

İddaa oranları
4.30  3.60  1.45 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

RİVALO oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
5.00  3.90  1.65 (ALT 2.30 – ÜST 1.55)

İDDAA TAHMİNLERİ: İspanya Süper Kupa finalinde ilk karşılaşma.. Eşleşmenin çift ayaklı olduğunu ve rövanş maçının 17 Ağustos Çarşamba günü Barcelona’nın sahasında oynanacağını önemle hatırlatalım!.. Son 3 sezondur UEFA Avrupa Ligi kupasını müzesine götüren Sevilla yeni sezona yeni hocası Arjantanli Jorge Sampaoli ile başladı. 9 Ağustos’ta UEFA Süper Kupa finalinde Real Madrid ile karşılaştılar ve rakiplerine uzatmalarda 3-2 mağlup oldular. 1-0 geriye düşmelerine rağmen maçta 2-1 öne geçen Sevilla, Sergio Ramos’un son dakika golü ile kupayı ellerinden kaçırdı. Ancak Real Madrid’de Ronaldo ve Bale gibi iki yıldız ismin oynamadığını belirtelim. Sevilla transfer döneminde 3 sezonda 39 gol atan Kevin Gameiro 32 milyon euro’ya A.Madrid’e, önlibero Krychowiak 33 milyon euro’ta PSG’ye satıldı. Takıma katılan isimler ise Wissam Ben Yedder (Forvet, Toulouse), Franco Vazquez (Forvet, Palermo),  Joaquin Correa (Orta Saha, Sampdoria), Ganso (Orta Saha, Sao Paulo) ve Hiroshi Kiyotake (Orta Saha, Hannover).. La Liga şampiyonu Barcelona ise yeni sezon öncesi oynadığı 4 maçta 3 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı. Oynadığı tüm maçlar “3.5 Gol Üstü” biten Katalan ekibinin en büyük sıkıntısı her karşılaşmada kalesinde gol görmesi oldu. Brezilya Olimpiyat Milli Takımı’nda olan Neymar dışında sakatlığı bulunan Rafinha ve kaleci Ter Stegen forma giyemeyecek.. İki ekibin bu sahada oynadığı maçlar hep gollü geçiyor. Bu akşam da keyifli, tempolu ve gollü bir maç beklentimiz var.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.55 oranıyla “2.5 Gol Üstü” ve 1.60 oranıyla “Karşılıklı Gol Var” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-2

CANLI İZLE: (23:00) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 350 TL!
YENİ SEZON BONUSUNU KAÇIRMA!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Sevilla: Sergio Rico; Mariano, Rami, Pareja, Escudero; Kiyotake, N’Zonzi, Franco Vazquez, Kranevitter; Vitolo, Vietto.

Barcelona: Bravo; Aleix Vidal, Pique, Mascherano, Digne; Busquets, Rakitic, Iniesta; Messi, Luis Suarez, Arda Turan.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: