İddaa Tahminleri: 146 Atletico Madrid – Alaves

A.Madrid10

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak.. İspanya La Liga’da 21 Ağustos Pazar günü 55 bin kişilik Vicente Calderon Stadı’nda Atletico Madrid ile Alaves kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 146 İddaa koduyla yer alan Atletico Madrid – Alaves maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, hazır kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

RİSKSİZ 600 TL BONUS KAZANMAK İSTER MİSİN?

Atletico Madrid’in son 4 maçı
Tottenham – Atletico Madrid: 0-1
Melbourne Victory – Atletico Madrid: 1-0
Crotone – Atletico Madrid: 0-2
Cadiz – Atletico Madrid: 1-1

Alaves’in son 4 maçı
Alaves – Huesca: 2-1
Logrones – Alaves: 0-0
Alaves – Zaragoza: 0-0
Valladolid – Alaves: 1-1

Aralarındaki son 2 maç
Atletico Madrid – Alaves: 1-1
Alaves – Atletico Madrid: 0-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte geçen sezonun en skorer ismi olan Griezmann (F, 38/22 – Geçen sezon) cezalı olması nedeniyle forma giyemeyecek.

Konuk takımda ise Deyverson (F) cezalı. Ayrıca A.Madrid’den kiralanan Hernandez (D) anlaşma gereği kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
1.10  5.50  10.00 (ALT 1.80 – ÜST 1.55)

RİVALO oranları (350 TL BONUS için TIKLA)
1.20  6.50  15.00 (ALT 1.90 – ÜST 1.90)

İDDAA TAHMİNLERİ: İspanya La Liga’da 1. hafta mücadelesi.. Geçen sezon Barcelona’nın 3, Real Madrid’in 2 puan gerisinde ligi 3. sırada tamamlayan Atletico Madrid, transfer döneminde bir kayıp yaşamazken kadrosuna Kevin Gameiro (Forvet, Sevilla 32 milyon Euro), Nico Gaitan (Sol kanat, Benfica 25 milyon Euro), Sime Vrsaljko (Sol bek, Sassuolo 16 milyon Euro) ve Diogo Jota’yı (Sol kanat, Paços Ferreira 7.2 milyon Euro) kattı. Diego Simeone yönetiminde yine zirve yarışı verecek olan Madrid ekibinde geçen sezonun flaş ismi Griezmann cezalı olması nedeniyle bu akşam forma giyemeyecek.. Geçen sezon İspanya 2. Lig’i şampiyon olarak tamamlayan Deportivo Alaves, 2006’da küme düştüğü La Liga’ya tekrar dönmüş oldu. 3 milyon Euro bedelle Kolombiya’dan transfer edilen Daniel Torres (Ön Libero) dışında Beşiktaş’tan alınan stoper Alexis’e 400 Euro verildi. Takıma katılan diğer isimler kiralık ya da bonservisi elinde olan oyuncular.. 5 hazırlık maçı yapan mavi-beyazlı ekip 1 galibiyet alırken, 5 maçından beraberlikle ayrıldı. Beraberlikle sona eren maçların hepsi de ALT sonuçlandı.. Bu sezon kümede kalmak için çabalayacak olan Alaves’in maçlarında kısır skor görmemiz olası duruyor. Zira ürekenlikten uzak, savunma ağırlıklı bir oyun anlayışları var.. Gameiro gibi önemli bir yıldızı kadrosuna katan Atletico Madrid, sezonun ilk maçında taraftarını sevindirecek bir skor elde edecektir.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.45 oranıyla “Karşılıklı Gol Yok” ve 1.70 oranıyla “Atletico Madrid Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-0

CANLI İZLE: (23:15) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 350 TL BONUS!
ÜSTELİK SÜPER LİG MAÇLARI ŞİFRESİZ
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Atletico Madrid: Oblak; Juanfran, Gimenez (Savic), Godin, Filipe; Saul, Gabi, Tiago, Koke; Carrasco, Gameiro.

Alaves: Pacheco; Kiko Femenia, Alexis, Feddal, Raul Garcia; Dani Torres; Manu Garcia, Krsticic, Edgar, Ibai; Toquero.

– – –
Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: