İddaa Tahminleri: 581 Malmö – Jonkopings

Malmo03

Pazartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak.. İsveç liginde 22 Ağustos Pazartesi günü 24 bin kişilik Swedbank Stadı’nda Malmö ile Jonkopings kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 581 İddaa koduyla yer alan Malmö – Jonkopings maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve garanti kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

RİSKSİZ 600 TL BONUS KAZANMAK İSTER MİSİN?

Malmö’nün içerdeki son 5 maçı
Malmö – Gefle 3-0
Malmö – Falkenbergs 2-0
Malmö – Örebro 1-0
Malmö – Kalmar 1-1
Malmö – AIK 2-0

Jonkopings’in deplasmandaki son 5 maçı
Hacken – Jönköpings 3-1
Elfsborg – Jönköpings 3-3
Östersunds – Jönköpings 1-0
Göteborg – Jönköpings 2-1
Falkenbergs – Jönköpings 0-5

Aralarındaki son 3 maç
Jonkopings – Malmö: 0-4
Malmö – Jonkopings: 4-0
Jonkopings – Malmö: 3-2

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Oscar Lewicki (OS, 14/0) cezası, Kari Arnason (OS, 15/0) sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

Konuk takımda ise Daryl Smylie (OS, 16/4) ve Anton Cajtoft (Kaleci, 3 maç) kadroda yer almıyor. Ayrıca Viktor Rönneklev (D, 16/0) şüpheli.

İddaa oranları
1.15  4.75  9.00 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

RİVALO oranları (350 TL BONUS için TIKLA)
1.30  5.40  9.00 (ALT 2.30 – ÜST 1.55)

İDDAA TAHMİNLERİ: İsveç liginde 19. hafta mücadelesi.. 39 puanla 2. sırada bulunan Malmö, bu maçı kazanması durumunda Norrköping’in 1 puan önünde liderlik koltuğuna oturacak. İç sahada oynadığı 9 maçta sadece iki kez puan kaybı yapan Malmö’de Oscar Lewicki (OS, 14/0) cezası, Kari Arnason (OS, 15/0) ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.. Lige bu sezon çıkan Jonkopings ise mütevazi kadrosu ile kümede kalmak için çaba gösteriyor. Östersunds ile son oynadığı maçta çıkan taraftar olayları sebebiyle maç yarıda kaldı. Konuk takımda orta sahanın etkili ismi Daryl Smylie’nin (OS, 16/4) sakatlığı önemli kayıp.. Taraftarı önünde liderlik koltuğuna oturmak isteyecek olan Malmö’den gollü bir galibiyet bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.30 oranıyla “Malmö Kazanır” ve 1.80 oranıyla “Malmö Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (20:00) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 350 TL BONUS!
ÜSTELİK SÜPER LİG MAÇLARI ŞİFRESİZ
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Malmö: Johan Wiland; Anton Tinnerholm, Rasmus Bengtsson, Franz Brorsson, Behrang Safari; Jo Inge Berget, Anders Christiansen, Enocki Kofi Adu, Magnus Wolff Eikrem; Vidar Örn Kjartansson, Markus Rosenberg.

Jonkopings Sodra: Mehic, Siwe, Fendrich, Andre Calisir, Karlsson, Ronneklev, Kosica, Lebron, Cibicki, Gojani, Thelin.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİsveç

Etiketler: