Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahminleri: 453 Thun – Basel

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak.. İsviçre liginde 27 Ağustos Pazar günü 10 bin kişilik Arena Thun Stadı’nda Thun ile Basel kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 453 İddaa koduyla yer alan Thun – Basel maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

Banko maçlar ve İddaa yorumlarında uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz garanti kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BEDAVA BONUS

Thun’un ligdeki maçları
Thun – Vaduz: 1-1
Lausanne – Thun: 4-4
Young Boys – Thun: 4-1
Thun – Grasshoppers: 2-1
Luzern – Thun: 3-0

Basel’in ligdeki maçları
Basel – Sion: 3-0
Vaduz – Basel: 1-5
Luzern – Basel: 2-3
Basel – Young Boys: 3-0
Basel – Lugano: 4-1

Aralarında bu sahadaki son 3 maç
Thun – Basel: 2-3
Thun – Basel: 2-2
Thun – Basel: 0-2
Thun – Basel: 1-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Reinmann (D, 3/0) ile sezon başından beri sakat olan Dzonlagic (OS) ve Zino (OS) forma giyemeyecek.

Basel’de ise takım kaptanı Delgado (OS, 5/3) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
5.50  3.60  1.30 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
6.00  4.55  1.50 (ALT 2.40 – ÜST 1.55)

İDDAA TAHMİNLERİ: İsviçre liginde 6. hafta mücadelesi.. Son 7 yılın şampiyonu olan Basel bu sezon da şampiyonluğun en güçlü adayı konumunda. 50 yaşındaki teknik direktör Urs Fischer ile yola devam kararı alan Basel, ligde oynadığı 5 maçını da kazanarak taraftarını şimdiden mest etti. Basel transfer döneminde 19 yaşındaki Kamerun asıllı forvet Embolo’yu Alman ekibi Schalke’ye 27 milyon Euro’ya satarak kasasını doldurdu. Bu açığı daha önce bu ligde Young Boys forması ile gol kralı olan Seydou Doumbia’yı Roma’dan kiralayarak dolduran Basel, ayrıca Molde’de başarılı işlere imza atan Mohamed Elyounoussi’yi alarak (Hücuma dönük orta saha) forvet bölgesini zengileştirdi. Savunmaya ise Balanta (Stoper), Riveros (Sol Bek – 18 yaşında) ve Omar Gaber (Sağ Bek) takviyesi yapıldı.. Geçen sezonu 6. sırada bitiren Thun ise yeni sezonda oynadığı 5 lig maçında sadece 5 toplayabildi. Bu 5 karşılaşmanın 4’ü “ÜST” ve “KG Var” sonuçlandı. Ev sahibi ekipte Reinmann (D, 3/0) ile sezon başından beri sakat olan Dzonlagic (OS) ve Zino (OS) forma giyemeyecek. Basel’de ise takım kaptanı Delgado (OS, 5/3) kadroda yer almıyor.. İlk haftadan beri bize kazandıran Basel trenine bu hafta da binmeye devam ediyoruz. Konuk takım gollü bir galibiyete daha imza atacaktır.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.50 oranıyla “Basel Kazanır” ve 1.55 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-3

CANLI İZLE: (17:00) www.megamacizle.com

* * *
İLK ÜYELİK BONUSU: 300 TL!
ÜSTELİK SÜPER LİG MAÇLARI ŞİFRESİZ!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

THUN: Guillaume Faivre – Mickal Facchinetti, Marco Bürki, Sandro Lauper, Stefan Glarner – Dennis Hediger, Joel Geissmann – Enrico Schirinzi, Carlinhos, Christian Fassnacht – Simone Rapp.

BASEL: Tomas Vaclik – Adama Traore, Eder Balanta, Marek Suchy, Michael Lang – Taulant Xhaka, Luca Zuffi – Renato Steffen, Mohamed Elyounoussi, Birkir Bjarnason – Seydou Doumbia.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

Exit mobile version