Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahminleri: 396 Basel – Grasshoppers

Cumartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde süper İddaa analizi, banko maçlar ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak.. İsviçre liginde 10 Eylül Cumartesi günü 33 bin kişilik Saint Jakob-Park Stadı’nda Basel ile Grasshoppers kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 396 İddaa koduyla yer alan Basel – Grasshoppers maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

İddaa tahminleri ve İddaa yorumlarında uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz hazır kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

RİSKSİZ 600 TL BONUS KAZANMAK İSTER MİSİN?

Basel’in içerdeki maçları
Basel – Sion: 3-0
Basel – Young Boys: 3-0
Basel – Lugano: 4-1

Grasshoppers’ın deplasmandaki maçları
Luzern – Grasshoppers: 4-3
St. Gallen – Grasshoppers: 2-1
Thun – Grasshoppers: 2-1

Geçen sezon aralarındaki maçlar
Grasshoppers – Basel: 2-3
Basel – Grasshoppers: 2-3
Grasshoppers – Basel: 0-4
Basel – Grasshoppers: 0-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Lang (D, 4/2) ve Delgado (OS, 5/3) sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Ayrıca Serey Die şüpheli.

Konuk takımda ise önemli bir eksik bulunmuyor.

İddaa oranları
1.15  4.75  9.00 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

RİVALO oranları (350 TL BONUS için TIKLA)
1.30  5.40  9.00 (ALT 2.30 – ÜST 1.55)

İDDAA TAHMİNLERİ: İsviçre liginde 7. hafta mücadelesi.. Son 7 yılın şampiyonu olan Basel bu sezon da şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu ilk 6 maçını kazanarak gösterdi. 50 yaşındaki teknik direktör Urs Fischer ile yola devam kararı alan Basel, transfer döneminde 19 yaşındaki Kamerun asıllı forvet Embolo’yu Alman ekibi Schalke’ye 27 milyon Euro’ya satarak kasasını doldurdu. Bu açığı daha önce bu ligde Young Boys forması ile gol kralı olan Seydou Doumbia’yı Roma’dan kiralayarak dolduran Basel, ayrıca Molde’de başarılı işlere imza atan Mohamed Elyounoussi’yi alarak (Hücuma dönük orta saha) forvet bölgesini zengileştirdi. Savunmaya ise Balanta (Stoper), Riveros (Sol Bek – 18 yaşında) ve Omar Gaber (Sağ Bek) takviyesi yapıldı.. Ev sahibi ekipte Lang (D, 4/2) ve Delgado (OS, 5/3) sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Ayrıca Serey Die şüpheli.. Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi play-off turunda elediği Grasshoppers ise 9 puanla 4. sırada yer alıyor. İçerde oynadığı 3 maçı kazanan mavi-beyazlı ekip, deplasmanda oynadığı maçlarda puan çıkartamadı. Konuk takımda ise önemli bir eksik bulunmuyor.. Gollü geçmesini beklediğimiz mücadelede taraftarı önünde Basel 3 puana yakın duruyor.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.43 oranıyla “Basel Kazanır” ve 1.45 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (21:00) www.megamacizle.com

* * *
ÜYE OLAN HERKESE 350 TL BONUS!
ÜSTELİK HER MAÇA CANLI BAHİS
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Basel: Vaclik – Gaber, Balanta, Suchy, Traore – Xhaka, Zuffi – Steffen, Elyounoussi, Calla – Janko.

Grasshoppers: Vasic – Antonov, Bamert, Pnishi, Lavanchy – Basic, Kallström – Calo, Andersen, Munsy – Tabakovic.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

Exit mobile version