İddaa Tahminleri: 150 Dortmund – Freiburg

dortmund10

Cuma İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak.. Almanya Bundesliga’da 23 Eylül Cuma günü 81 bin kişilik Signal Iduna Park Stadı’nda Dortmund ile Freiburg kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 150 İddaa koduyla yer alan Dortmund – Freiburg maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve banko İddaa analizinde uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz garanti kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BONUS

Dortmund’un ligdeki maçları
Dortmund – Mainz: 2-1
RB Leipzig – Dortmund: 1-0
Dortmund – Darmstadt: 6-0
Wolfsburg – Dortmund: 1-5

Freiburg’un ligdeki maçları
Hertha Berlin – Freiburg: 2-1
Freiburg – M’gladbach: 3-1
Köln – Freiburg: 3-0
Freiburg – Hamburg: 1-0

Bu sahada aralarındaki son 4 maç
Dortmund – Freiburg: 4-0
Dortmund – Freiburg: 5-1
Dortmund – Freiburg: 5-0
Dortmund – Freiburg: 3-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Bartra (D, 3/0) ve Schürrle (OS, 2/0) ile sezon başından beri sakat olan Reus (F) forma giyemeyecek.

Konuk ekipte ise sezon başından beri sakatlığı bulunan Föhrenbach (D), Kübler (D), Torrejon (D), Kempf (D) ve Nielsen (F) kadroda yer almıyor. Ayrıca Çağlar Söyüncü (D, 3/0) şüpheli.

İddaa oranları
1.80  4.25  2.40 (2 Gol Handikaplı oranlar)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.23  7.25  12.25 (ALT 3.20 – ÜST 1.35)

İDDAA TAHMİNLERİ: Almanya Bundesliga’da 5. hafta mücadelesi.. 9 puanla 3. sırada yer alan Dortmund harika bir form tuttu. Sarı-siyahlı ekip Şampiyonlar Ligi maçı dahil son 3 karşılaşmasında rakip filelere tam 17 gol attı! Son olarak Salı günü zorlu Wolfsburg deplasmanında adeta şov yaparak sahadan 5-1 galip ayrılmasını bildiler. Ev sahibi ekipte Bartra (D, 3/0) ve Schürrle (OS, 2/0) ile sezon başından beri sakat olan Reus (F) forma giyemeyecek.. 6 puanla 9. sırada yer alan Freiburg ise iç sahada oynadığı maçları kazanırken, deplasmanlarda kaybetti. Bugün de şansları çok az görünüyor. Zira ev sahibi Dortmund istim üzerinde. Müthiş ofansif gücü ve harika taraftarı ile Thomas Tuchel’in öğrencileri yine farklı skora imza atmasını bileceklerdir.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.55 oranıyla “Dortmund Handikap -1” ve 1.85 oranıyla “3.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 4-1

CANLI İZLE: (21:00) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
İLK ÜYELİK BONUSU: 300 TL!
Tıkla, kayıt ol, bonusu kap!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Dortmund: Bürki – Passlack, Sokratis, Ginter, Schmelzer – Castro, Rode – Dembele, M. Götze, Guerreiro – Aubameyang.

Freiburg: Schwolow – P. Stenzel, Gulde, Höfler, C. Günter – Abrashi – Frantz – O. Bulut, Grifo – Philipp – Niederlechner.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

.

Kategoriler: AlmanyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: