İddaa Tahminleri: 228 Hamburg – Bayern Münih

bayern07

Cumartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık.. Almanya Bundesliga’da 24 Eylül Cumartesi günü 57 bin kişilik Volksparkstadion Stadı’nda Hamburg ile Bayern Münih kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 228 İddaa koduyla yer alan Hamburg – Bayern Münih maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

İddaa tahminleri ve günlük garanti kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BONUS

Hamburg’un ligdeki maçları
Hamburg – Ingolstadt: 1-1
Leverkusen – Hamburg: 3-1
Hamburg – RB Leipzig: 0-4
Freiburg – Hamburg: 1-0

Bayern Münih’in ligdeki maçları
Bayern Münih – W.Bremen: 6-0
Schalke – Bayern Münih: 0-2
Bayern Münih – Ingolstadt: 3-1
Bayern Münih – Hertha Berlin: 3-0

Aralarındaki son 4 maç
Hamburg – Bayern Münih: 1-3
Bayern Münih – Hamburg: 8-0
Bayern Münih – Hamburg: 5-0
Hamburg – Bayern Münih: 1-2

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Hamburg’da Halilovic (OS, 4/0) ve Diekmeier (D, 1/0) forma giyemeyecek. Ayrıca Kostic (OS, 3/0) şüpheli.

Bayern Münih’te ise Douglas Costa (OS, 2/0) sakat olması nedeniyle kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
2.15  3.75  2.10 (2 Gol Handikaplı oranlar)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
14.00  6.50  1.22 (ALT 2.40 – ÜST 1.55)

İDDAA TAHMİNLERİ: Almanya Bundesliga’da 5. hafta mücadelesi.. Son 4 yılın şampiyonu Bayern Münih, Dortmund ile birlikte ligin çok üzerinde bir takım. Yeni hocaları İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti yönetiminde 7 resmi maçlarını da kazanmasını bildiler. Üstelik bu maçların hepsi “handikaplı” bitti ve kalerinde sadece 1 gol gördüler! Son olarak hafta içi ligin yenilgizi takımı Hertha’yı sahadan sildiler ve 3-0 galip geldiler. Sakatlıktan yeni çıkan Robben’in golle dönmesi taraftarı ayrıca mutlu etti. Konuk ekipte Douglas Costa (OS, 2/0) sakat olması nedeniyle kadroda yer almıyor.. 2014 ve 2015 senelerinde kümede kalmayı play-off maçları ile kurtaran Hamburg geçen sezonu 10 sırada bitirerek stresiz bir yıl yaşamıştı. Ancak yeni sezona istedikleri gibi başlayamadılar. Labbadia’nın öğrecileri 4 lig maçında sadece 1 puan toplayabildi. Son iki karşılaşmada gol dahi atamadılar. Ev sahibi ekipte Halilovic (OS, 4/0) ve Diekmeier (D, 1/0) forma giyemeyecek. Ayrıca Kostic (OS, 3/0) şüpheli.. Rakiplerini buldozer gibi ezen Bayern Münih yine hata yapmayacaktır. Maçın net favorisiler.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.65 oranıyla “Bayern Münih Handikap -1” ve 1.65 oranıyla “Karşılıklı Gol Yok” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-3

CANLI İZLE: (16:30) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

HAMBURG: Adler – G. Sakai, Djourou, Spahic, Douglas Santos – Ekdal, Holtby – N. Müller, Gregoritsch, Waldschmidt – Wood.

BAYERN MÜNİH: Neuer – Lahm, Javi Martinez, Hummels, Alaba – Thiago – Renato Sanches, Kimmich – T. Müller, Coman – Lewandowski.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

.

Kategoriler: AlmanyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: