Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahminleri: 136 Athletic Bilbao – Osasuna

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık.. İspanya La Liga’da 30 Ekim Pazar günü Athletic Bilbao ile Osasuna kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 136 İddaa koduyla yer alan Athletic Bilbao – Osasuna maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

İddaa tahminleri ve günlük garanti kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BONUS

Athletic Bilbao’nun içerdeki maçları
Athletic Bilbao – Barcelona: 0-1
Athletic Bilbao – Valencia: 2-1
Athletic Bilbao – Sevilla: 3-1
Athletic Bilbao – Real Sociedad: 3-2

Osasuna’nın ligdeki son 4 maçı
Villarreal – Osasuna: 3-1
Osasuna – Las Palmas: 2-2
Eibar – Osasuna: 2-3
Osasuna – Real Betis: 1-2

Bu sahada aralarındaki son 4 maç
Athletic Bilbao – Osasuna: 1-0
Athletic Bilbao – Osasuna: 3-1
Athletic Bilbao – Osasuna: 1-0
Athletic Bilbao – Osasuna: 2-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Boveda (D, 4/0) ve Iturraspe (OS, 7/0) sakatlığı nedeniyle kadroda yer almıyor.

Konuk takımda ise Riviere (F, 4/0) cezalı. Ayrıca sakat olan Javi Flano (D, 2/0) ve Clerc (D, 3/0) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.20  4.30  8.00 (ALT 1.80 – ÜST 1.55)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.40  4.90  8.50 (ALT 2.00 – ÜST 1.75)

İDDAA TAHMİNLERİ: İspanya La Liga’da 10. hafta mücadelesi.. 15 puanla 7. sırada yer alan Athletic Bilbao iç sahada çok etkili bir takım. Bask ekibi içerde oynadığı son 3 maçını kazanırken, bu sezon taraftarı önünde tek mağlubiyetini Barcelona’dan aldı. Geçen hafta Real Madrid deplasmanında kritik eksiklerine rağmen iyi bir mücadele ortaya koyan Ernesto Valverde’nin öğrencileri, 83’de Morata’nın golüyle teslim oldu. Bu maç öncesi sakat oyunculardan güzel haberler geldi. En çok merak edilen takımın en golcü ismi Aritz Aduriz maç kadrosuna dahil oldu.. 6 puanla 19. sırada yer alan Osasuna’da ise işler yolunda gitmiyor. Önceki hafta Eibar deplasmanında 3-2 kazanarak ilk galibiyetlerini aldılar. Ancak geçen hafta içerde Real Betis’e 2-1 yenilerek yine taraftarlarını üzdüler. Konuk takımda Riviere (F, 4/0) cezalı. Ayrıca sakat olan Javi Flano (D, 2/0) ve Clerc (D, 3/0) forma giyemeyecek.. Bu sahada rakibine son yıllarda hep üstünlük sağlayan Athletic Bilbao, taraftarı önünde yine 3 puana yakın duruyor.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.40 oranıyla “Athletic Bilbao Kazanır” ve 1.75 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (18:15) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Athletic Bilbao: Iraizoz; De Marcos, Etxeita, Laporte, Balenziaga; Benat, San Jose; Williams, Raul Garcia, Susaeta; Sabin Merino (Aduriz).

Osasuna: Nauzet; Oier, David Garcia, Miguel Flano, Unai Garcia, Alex Berenguer; Digard, Roberto Torres, De las Cuevas; Sergio Leon, Oriol Riera.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

Exit mobile version