Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahminleri: 346 Grasshoppers – Basel

Cumartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık.. İsviçre liginde 29 Ekim Cumartesi günü Grasshoppers ile Basel kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 346 İddaa koduyla yer alan Grasshoppers – Basel maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BONUS

Grasshoppers’ın ligdeki son 4 maçı
Grasshoppers – Vaduz: 2-1
Grasshoppers – Luzern: 3-2
Sion – Grasshoppers: 4-2
Young Boys – Grasshoppers: 4-0

Basel’in ligdeki son 4 maçı
St. Gallen – Basel: 1-3
Basel – Thun: 1-1
Basel – Luzern: 3-0
Lugano – Basel: 2-2

Bu sahada aralarındaki son 3 maç
Grasshoppers – Basel: 2-4
Grasshoppers – Basel: 2-3
Grasshoppers – Basel: 0-4

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı bulunan Benjamin Luthi (D, 6/0) ve Runar Sigurjonsson (OS, 10/5) kadroda yer almıyor.

Konuk takımda ise önemli bir eksik bulunmuyor.

İddaa oranları
4.30  3.30  1.50 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
4.70  3.95  1.70 (ALT 2.25 – ÜST 1.65)

İDDAA TAHMİNLERİ: İsviçre liginde 13. hafta mücadelesi.. UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Fenerbahçe’ye elenen Grasshoppers, ligde 15 puanla 7. sırada yer alıyor. Gollü maçlara imza atan mavi-beyazlı ekibin ligde oynadığı 12 maçın sadece 2 tanesi ALT sonuçlandı. Pierluigi Tami’nin öğrencileri iç sahada oynadığı 5 maçını kazanırken, dış sahadaki tüm karşılaşmalarını kaybetti. Ev sahibi ekipte iki önemli isim bugün forma giyemeyecek; Benjamin Luthi (D, 6/0) ve Runar Sigurjonsson (OS, 10/5).. En yakın rakibinin 12 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Basel’de ise keyifler yerinde. Ligin tek namağlup takımı olan Urs Fischer’in öğrencileri, bu sahada oynadığı son 3 maçını kazanmasını bildi. Basel’de önemli bir eksik bulunmuyor.. Gollü geçmesini beklediğimiz mücadelede konuk ekip Basel’in 3 puana uzanması normal sonuç olacaktır.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.65 oranıyla “2.5 Gol Üstü” ve 1.70 oranıyla “Basel Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-3

CANLI İZLE: (21:00) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Grasshoppers: Vaso Vasic – Numa Lavanchy, Marko Basic, Cedric Zesiger, Jean-Pierre Rhyner – Mergim Brahimi, Kim Källström – Ridge Munsy, Caio, Nikola Gjorgjev – Nicolas Hunziker.

FC Basel: Tomas Vaclik – Omar Gaber, Marek Suchy, Eder Balanta, Adama Traore – Luca Zuffi, Alexander Fransson – Davide Calla, Matias Delgado, Renato Steffen – Marc Janko.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Exit mobile version