Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahminleri: 158 Sevilla – Barcelona

Pazar İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan maçlardan sizlere yine harika banko maçlar ve banko kuponlar hazırladık.. İspanya La Liga’da 6 Kasım Pazar günü Sevilla ile Barcelona kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 158 İddaa koduyla yer alan Sevilla – Barcelona maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

İddaa tahminleri ve günlük garanti kuponlarda uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz maç analizleri, İddaa yorumları ve şikeli maçlar ile sizlerin ceplerini ısındırmak ve kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 5 TL BONUS

Sevilla’nın içerdeki maçları
Sevilla – Espanyol: 6-4
Sevilla – Las Palmas: 2-1
Sevilla – Real Betis: 1-0
Sevilla – Alaves: 2-1
Sevilla – Atletico Madrid: 1-0

Barcelona’nın deplasmandaki maçları
Athletic Bilbao – Barcelona: 0-1
Leganes – Barcelona: 1-5
Sport.Gijon – Barcelona: 0-5
Celta Vigo – Barcelona: 4-3
Valencia – Barcelona: 2-3

Bu sahadaki aralarındaki son 4 maç (Lig)
Sevilla – Barcelona: 2-3
Sevilla – Barcelona: 1-4
Sevilla – Barcelona: 2-2
Sevilla – Barcelona: 2-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte cezalı olan Mercado (D, 9/1) ile sakatlığı bulunan Pareja (D, 8/0), Kolodziejczak (D, 3/0) ve Fernandez (F, 3/1) kadroda bulunmuyor.

Konuk takımda ise Pique (D, 7/2), Alba (D, 5/0), Mathieu (D, 4/1) ve Iniesta (OS, 5/0) forma giyemeyecek. Sakatlıktan yeni çıkan Arda Turan’ın kulübede olması bekleniyor.

İddaa oranları
5.50  3.60  1.35 (ALT 2.30 – ÜST 1.30)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
4.75  4.45  1.65 (ALT 2.90 – ÜST 1.40)

İDDAA TAHMİNLERİ: İspanya La Liga’da 11. hafta mücadelesi.. 21 puanla 4. sırada yer alan Sevilla iç sahadaki müthiş performansı ile dikkat çekiyor. Yeni sezona Jorge Sampaoli yönetiminde başlayan kırmızı-beyazlı ekip, Şampiyonlar Ligi dahil, bu sezon iç sahada oynadıkları 7 maçını da kazanmasını bildi. Çarşamba günü Devler Ligi mücadelesinde içerde Dinamo Zagreb’i 4-0 yenerek bu maç öncesi moral depolayan ev sahibi takımda cezalı olan Mercado (D, 9/1) ile sakatlığı bulunan Pareja (D, 8/0), Kolodziejczak (D, 3/0) ve Fernandez (F, 3/1) kadroda bulunmuyor.. 22 puanla ligde 2. sırada bulunan Barcelona ise geçtiğimiz hafta içi Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında M.City’ye deplasmanda 3-1 yenilmekten kurtulamadı. Katalan ekibinde sakatlıktan yeni çıkan Arda Turan maç kadrosuna dahil edildi. Ancak Arda’nın ilk 11’de oynaması beklenmiyor. Sakatlığı süren Pique (D, 7/2), Alba (D, 5/0), Mathieu (D, 4/1) ve Iniesta (OS, 5/0) yine forma giyemeyecek.. İki takımın bu sahada son yıllarda oynadıkları maçlarda hep bol gollü skorlar izledik. Bu gece yine benzer bir senorya görebiliriz.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.40 oranıyla “2.5 Gol Üstü” ve 1.95 oranıyla “3.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-3

CANLI İZLE: (22:45) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Sevilla: Sergio Rico; Mariano, Carriço, Rami, Escudero; Kranevitter, N’Zonzi; Franco Vazquez, Nasri, Vitolo; Vietto.

Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Mascherano, Umtiti, Digne; Rakitic, Busquets, Denis Suarez (Rafinha); Messi, Luis Suarez, Neymar.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Exit mobile version