İddaa Tahminleri: 425 Everton – Arsenal

arsenal10

Salı İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak.. İngiltere Premier Lig’de 13 Aralık Salı günü Everton ile Arsenal kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 425 İddaa koduyla yer alan Everton – Arsenal maçının iddaa tahminleri ve iddaa analizi ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve bugünün banko maçlarında uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz garanti kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 2000 TL BONUS

Everton’ın içerdeki son 4 maçı
Everton – Crystal Palace: 1-1
Everton – West Ham: 2-0
Everton – Swansea: 1-1
Everton – Man Utd: 1-1

Arsenal’in deplasmandaki son 4 maçı
Burnley – Arsenal: 0-1
Sunderland – Arsenal: 1-4
Man Utd – Arsenal: 1-1
West Ham – Arsenal: 1-5

Aralarındaki son 4 maç (Lig)
Everton – Arsenal: 2-2
Arsenal – Everton: 2-0
Arsenal – Everton: 2-1
Everton – Arsenal: 0-2

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Yannick Bolasie (OS, 13/1) ve Arouna Kone (F, 3/0) kadroda yer almıyor. Sakatlıktan yeni çıkan Pennington (D) şüpheli.

Konuk takımda ise Shkodran Mustafi (D, 12/0), Aaron Ramsey (OS, 6/0), Mathieu Debuchy (D, 1/0) ve Santi Cazorla (OS, 8/2) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
3.50  3.10  1.70 (ALT 1.80 – ÜST 1.55)

JUSTİNBET oranları (2000 TL BONUS için TIKLA)
4.00  3.70  1.90 (ALT 2.05 – ÜST 1.71)

İDDAA TAHMİNLERİ: İngiltere Premier Lig’de 16. hafta mücadelesi.. 20 puanla 9. sırada yer alan Everton 5 haftadır galibiyet hasret. İç sahada bu sezon yenilgi yüzü görmeyen Ronald Koeman’ın öğrencileri, bu maçlarında hepsinde gol atmasını bildi. Ev sahibi ekipte Yannick Bolasie (OS, 13/1) ve Arouna Kone (F, 3/0) kadroda yer almıyor. Sakatlıktan yeni çıkan Pennington (D) şüpheli.. Lider Chelsea’nin 3 puan arkasında ikinci sırada bulunan Arsenal’de ise keyifler yerinde. Şampiyonlar Ligi A Grubu’nu lider tamamlayarak üst tura adını yazdıran Arsene Wenger’in öğrencileri, bu sezon dış sahada Şampiyonlar Ligi maçları da dahil hiç yenilgi ile tanışmadı. Londra ekibinde Shkodran Mustafi (D, 12/0), Aaron Ramsey (OS, 6/0), Mathieu Debuchy (D, 1/0) ve Santi Cazorla (OS, 8/2) forma giyemeyecek.. Everton içerde oynamanın avantajıyla gol atacaktır ancak bu skor üretmesi galiviyete yetmeyebilir. Zira Mesut özil ve arkadaşları çok formda. Bahisseverlere önerimiz JUSTİNBET‘in açtığı 1.66 oranıyla “Karşılıklı Gol Var” ve 1.90 oranıyla “Arsenal Kazanır” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-2

CANLI İZLE: (22:45) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 2000 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Everton: Stekelenburg, Coleman, Mori, Willliams, Baines, Barry, Gueye, Mirallas, Barkley, Lennon, Lukaku.

Arsenal: Cech, Bellerin, Paulista, Koscielny, Monreal, Coquelin, Xhaka, Walcott, Mesut Özil, Iwobi, Sanchez.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİngiltere

Etiketler: