Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahminleri: 481 Coventry – Sheffield Utd

Perşembe İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Bugün İddaa bülteninde yer alan banko maçlardan sizler için süper banko maçlar hazırladık.. İngiltere Lig 1’de 15 Aralık Perşembe günü Coventry ile Sheffield Utd kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 481 İddaa koduyla yer alan Coventry – Sheffield Utd maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

Şikeli maçlar ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve İddaa yorumları konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, sağlam garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, günün bankosu sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile her gün kazanmaya başlayın.

ÜYE OLAN HERKESE 2000 TL BONUS

Coventry’nin ligdeki son 4 maçı
Oxford Utd – Coventry: 4-1
Bolton – Coventry: 1-0
Coventry – MK Dons: 1-2
Southend Utd – Coventry: 3-1

Sheffield Utd’ın ligdeki son 4 maçı
Sheffield Utd – Bury: 1-0
Charlton – Sheffield Utd: 1-1
Sheffield Utd – Walsall: 0-1
Sheffield Utd – Swindon Town: 4-0

Aralarındaki son 4 maç
Coventry – Sheffield Utd: 1-0
Sheffield Utd – Coventry: 2-2
Sheffield Utd – Coventry: 1-0
Coventry – Sheffield Utd: 3-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte cezalı olan Ben Stevenson (OS, 16/2) ile sakatlığı bulunan Jamie Sterry (D, 13/0), Ryan Haynes (D, 2/0) ve Kwame Thomas (F, 2/0) forma giyemeyecek. Ayrıca as kaleci Lee Burge (11 maç) şüpheli.

Konuk takımda ise sakatlığı süren Harry Chapman (F, 9/1) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
4.25  3.40  1.50 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
4.70  3.65  1.70 (ALT 1.85 – ÜST 1.90)

İDDAA TAHMİNLERİ: İngiltere Lig 1’de 22. hafta mücadelesi.. 19 puanla küme düşme potasında yer alan Coventry’de işler yolunda gitmiyor. Mark Venus’un öğrencileri ligde oynadıkları son 5 maçını kaybederek tehlike bölgesine indi. Ev sahibi takımda cezalı olan Ben Stevenson (OS, 16/2) ile sakatlığı bulunan Jamie Sterry (D, 13/0), Ryan Haynes (D, 2/0) ve Kwame Thomas (F, 2/0) forma giyemeyecek. Ayrıca as kaleci Lee Burge (11 maç) şüpheli.. 41 puanla ligde 3. sırada bulunan Sheffield Utd ise ilk iki mücadelesi veriyor. Lig 1’de ilk iki sırayı alan takımlar direkt Championship’e terfi ederken, 3 ile 6. sırada yer alan takımlar ise play maçları yapacak ve bu 4 takım arasından sadece 1 takım üst lige terfi edebilecek. O sebeple ilk iki hedefi çok önemli. Geçen hafta sonu içerde Swindon’u 4-0 yenerek moral bulan Sheffield Utd, bugün de kazanarak zirve yarışından kopmamak niyetinde. Bu ligin klas golcülerinden Billy Sharp ile sonuca gitmesini bileceklerdir. Açılan 1.70 oran riske girmeye değer görünüyor.. Bahisseverlere önerimiz MODABET‘in açtığı 1.70 oranıyla “Sheffield United Kazanır” ve 1.90 oranıyla “2.5 Gol üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-2

CANLI İZLE: (22:45) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Coventry: Lee Burge – Lewis Page, Jordan Turnbull, Jordan Willis, Dion Kelly-Evans – Chris McCann, Andy Rose, Gael Bigirimana – Dan Agyei, Andre Wright, Marvin Sordell.

Sheffield Utd: Simon Moore – Jack O’Connell, Ethan Ebanks-Landell, Chris Basham – Danny Lafferty, John Fleck, Mark Duffy, Paul Coutts, Kieron Freeman – Billy Sharp, Matt Done.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Exit mobile version