İddaa Tahminleri: 444 Sevilla – Real Madrid

sevilla06

Perşembe İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık.. İspanya Kral Kupası’nda 12 Ocak Perşembe günü Sevilla ile Real Madrid kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 444 İddaa koduyla yer alan Sevilla – Real Madrid maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ÜYE OLAN HERKESE 300 TL BONUS

Sevilla’nın ligdeki son 4 maçı
Granada – Sevilla: 2-1
Celta Vigo – Sevilla: 0-3
Sevilla – Malaga: 4-1
Real Sociedad – Sevilla: 0-4

Real Madrid’in ligdeki son 4 maçı
Real Madrid – Sport.Gijon: 2-1
Barcelona – Real Madrid: 1-1
Real Madrid – Deportivo: 3-2
Real Madrid – Granada: 5-0

Bu sahada aralarındaki son 3 maç
Sevilla – Real Madrid: 2-1
Sevilla – Real Madrid: 2-3
Sevilla – Real Madrid: 3-2

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Sevilla’da Mariano (D, 14/0), Carriço (OS, 4/0), N’Zonzi (OS, 15/2), Vazquez (F, 15/2) ve Fernandez (F, 3/1) forma giyemeyecek.

Real Madrid’de ise Pepe (D, 8/1), Rodriguez (OS, 9/1), Modric (OS, 9/1), Isco (OS, 13/4), Ronaldo (F, 12/11) ve Bale (F, 11/5) kadroda yer almıyor.

İddaa oranları
2.90  3.20  1.85 (ALT 2.05 – ÜST 1.40)

RİVALO oranları (350 TL BONUS için TIKLA)
2.65  3.70  2.40 (ALT 2.40 – ÜST 1.50)

İDDAA TAHMİNLERİ: İspanya Kral Kupası’nda rövanş maçı.. Turu geçen takım adını çeyrek finale yazdıracak. İlk maçı Real Madrid içerde 3-0 galip bitirerek önemli bir avantaj yakaladı. Üstelik Ronaldo ve Bale yoktu. Ancak bugün eksik listesi iyice kabardı! ilk maçta 2 gol atan James Rodriguez ile Modric ve Isco da kadroda yer almıyor. Bu kadar ciddi eksik ile zorlu Sevilla deplasmanında işleri kesinlikle zor olacak. Zira Sevilla bu sezon La Liga’da iç sahada sadece Barcelona’ya mağlup olurken, 8 maçta 7 galibiyet çıkarmasını bildi. Turu getirecek skoru bulmaları zor ancak taraftarı önünde sonuna kadar zorlayacaklardır şanslarını. İki takımın hafta sonu bu kez lig maçında yine bu sahada karşılacaklarını belirtelim.. Var olan veriler ışığında Sevilla yenilmez ve ÜST tercihleri mantıklı duruyor.. Bahisseverlere önerimiz RİVALO‘nun açtığı 1.55 oranıyla “Sevilla Çifte Şans” ve 1.50 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (23:15) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 350 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Sevilla: Sergio Rico; Mercado, Rami, Lenglet; Sarabia, Iborra, Kranevitter, Escudero; Vitolo, Nasri; Ben Yedder.

Real Madrid: Casilla; Danilo, Varane, Nacho, Marcelo; Casemiro, Kroos, Marco Asensio; Lucas Vazquez, Morata, Benzema.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİspanya

Etiketler: