Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahminleri: 456 Burkina Faso – Mısır

Çarşamba İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık.. Afrika Kupası’nda 1 Şubat Çarşamba günü Burkina Faso ile Mısır kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 456 İddaa koduyla yer alan Burkina Faso – Mısır maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS

Burkina Faso’nun kupadaki maçları
Burkina Faso – Kamerun: 1-1
Gabon – Burkina Faso: 1-1
Gine Bissau – Burkina Faso: 0-2
Burkina Faso – Tunus: 2-0

Mısır’ın kupadaki maçları
Mali – Mısır: 0-0
Mısır – Uganda: 1-0
Mısır – Gana: 1-0
Mısır – Fas: 1-0

Aralarındaki maçlar
Burkina Faso – Mısır: 0-2 (Afrika Kupası 1998)
Mısır – Burkina Faso: 4-2 (Afrika Kupası 2000)
Mısır – Burkina Faso: 2-0 (Özel maç 2016)

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

– Eklenecek –

İddaa oranları
3.20  2.80  1.90 (ALT 1.30 – ÜST 2.30)

WSBET oranları (500 TL BONUS için TIKLA)
3.60  2.85  2.25 (ALT 1.40 – ÜST 2.90)

İDDAA TAHMİNLERİ: Gabon’da düzenlenen 2017 Afrika Uluslar Kupası’nda yarı final mücadelesi.. 7 puanla D Grubu’nu lider olarak tamamlayan Mısır, Uganda ve Gana’yı 1-0’lık skorlarla mağlup ederken, Mali ile 0-0 golsüz berabere kaldı. Hector Cuper’in öğrencileri çeyrek final mücadelesinde Fas’ı 87’de buldukları golle 1-0 mağlup ederek turu geçen taraf oldular.. Kamerun ile birlikte turnuvanın favorilerinde gösterilen Mısır’ın en büyük kozu yine Mohamed Salah olacak.. A Grubu’nu Kamerun ile birlikte 5 puanda tamamlayan Burkina Faso ise çeyrek finalde Tunus’u sürpriz bir şekilde 2-0 yenerek adını yarı finale yazırdı. Turu getiren goller 81 ve 85. dakikalarda geldi.. Afrika Kupası’nda grup maçları dahil çoğu karşılaşma kısır skorlarla bitti. Ki tek maçlı eleminasyona sistemine dönülen grup maçları sonrasında takımların risk almadan kontrollü futboldan hiç kopmadıklarına şahit oluyoruz. Ufacık bir hata turun gitmesine sebep verebileceğinden ülkerler fazla risk almaktan kaçınıyor. Yine düşük tempoda, kontrollü bir maç bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz WSBET‘in açtığı 1.40 oranıyla “2.5 Gol Altı” ve 1.80 oranıyla “İlk Yarı Beraberlik” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 0-1

CANLI İZLE: (22:00) www.megamacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

BURKINA FASO: Koffi, Malo, Dayo, Bakary Kone, Yago, Guira, Ibrahim Toure, Kabore, Bertrand Traore, Alain Traore, Nakoulma.

MISIR: Essam El Hadary, Ahmed Fathy, Ahmed Hegazi, Ali Gabr, Karim Hafez, Ahmed El Mohamady, Abdalla El Said, Mohamed Salah, Ramadan Sobhi, Trezeguet, Tarek Hamed.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Exit mobile version