Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahminleri: 416 Bayern Münih – Wolfsburg

Salı İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak.. Almanya Kupası’nda 7 Şubat Salı günü Bayern Münih ile Wolfsburg kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 416 İddaa koduyla yer alan Bayern Münih – Wolfsburg maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve bugünün banko maçlarında uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz garanti kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS

Bayern Münih’in içerdeki son 4 maçı
Bayern Münih – Leverkusen: 2-1
Bayern Münih – Wolfsburg: 5-0
Bayern Münih – RB Leipzig: 3-0
Bayern Münih – Schalke: 1-1

Estoril’in deplasmandaki son 4 maçı
Ingolstadt – Wolfsburg: 1-1
Bayern Münih – Wolfsburg: 5-0
M’gladbach – Wolfsburg: 1-2
Köln – Wolfsburg: 1-0

Bu sahada aralarındaki son 3 maç
Bayern Münih – Wolfsburg: 2-1
Bayern Münih – Wolfsburg: 5-1
Bayern Münih – Wolfsburg: 5-0

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Franck Ribery (OS, 11, 2) ve Jerome Boateng (D, 7/0) kadroda yer almıyor.

Konuk ekipte ise savunma oyuncusu Christian Trasch (D, 6/0) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.05  6.00  12.50 (ALT 2.70 – ÜST 1.20)

NGSBAHİS oranları (250 TL BONUS için TIKLA)
1.25  6.34  11.36 (ALT 2.91 – ÜST 1.40)

İDDAA TAHMİNLERİ: Almanya Kupası’nda 3. Tur mücadelesi.. Kupada tek maçlı eliminasyon sistemi uygulandığını belirtelim. Beraberlik halinde turu geçen takım uzatmalar ya da penaltı sonuçları ile belli olacak. En yakın rakibi RB Leipzig’in 4 puan önünde lider olan Bayern Münih, bir aksilik çıkmaz ise yine Bundesliga’da ipi göğüsleyen takım olacaktır. Carlo Ancelotti’nin öğrencileir bununla yetinmeyecektir. Zira geçen sezon olduğu gibi Almanya Kupası’nı da müzelerine götürmek hedefindeler. Ev sahibi ekipte Franck Ribery (OS, 11, 2) ve Jerome Boateng (D, 7/0) kadroda yer almıyor.. Bu sezon beklentilerin altında kalan Wolfsburg ise 19 puanla 14. sırada bulunuyor. Ekim sonunda teknik direktör değişimi yaşadılar ancak işler bir türlü yoluna girmedi. İki takım lig maçında 10 Aralık’ta bu sahada karşılaştı ve Bayern Münih sahadan 5-0’lık galibiyetle ayrıldı. Kupada da farklı bir skor bekliyoruz.. Bahisseverlere önerimiz NGSBAHİS‘in açtığı 1.25 oranıyla “Bayern Münih Kazanır” ve 1.55 oranıyla “Bayern Münih Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (22:45) www.bankomacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 250 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

BAYERN MÜNİH: Neuer – Lahm, Javi Martinez, Hummels, Alaba – Xabi Alonso, Vidal – Robben, Thiago, Douglas Costa – Lewandowski.

WOLFSBURG: Benaglio – Bruma, Luiz Gustavo, R. Rodriguez – Guilavogui – Vieirinha, Seguin, Arnold, Gerhardt – Malli – Gomez.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Exit mobile version