İddaa Tahminleri: 463 Dortmund – Hertha Berlin

Çarşamba İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık.. Almanya Kupası’nda 8 Şubat Çarşamba günü Dortmund ile Hertha Berlin kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 463 İddaa koduyla yer alan Dortmund – Hertha Berlin maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS

Dortmund’un içerdeki son 4 maçı
Dortmund – Bayern München: 1-0
Dortmund – M’gladbach: 4-1
Dortmund – Augsburg: 1-1
Dortmund – RB Leipzig: 1-0

Hertha Berlin’in deplasmandaki son 4 maçı
Wolfsburg – Hertha Berlin: 2-3
RB Leipzig – Hertha Berlin: 2-0
Leverkusen – Hertha Berlin: 3-1
Freiburg – Hertha Berlin: 2-1

Bu sahada aralarındaki son 3 maç
Dortmund – Hertha Berlin: 2-0
Dortmund – Hertha Berlin: 3-1
Dortmund – Hertha Berlin: 1-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Götze (OS, 11/1) ve Rode (OS, 11/1) şüpheli.

Konuk takımda ise Plattenhardt (D, 16/2) ve Kalou (F, 11/5)(İkisi de şüpheli). Ayrıca Weiser (D, 12/1), Allan (OS, 8/0) ve Sinan Kurt (OS, 2/0) yok.

İddaa oranları
1.25  4.00  7.00 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

WSBET oranları (250 TL BONUS için TIKLA)
1.36  4.75  8.00 (ALT 2.20 – ÜST 1.60)

İDDAA TAHMİNLERİ: Almanya Kupası’nda 3. Tur mücadelesi.. Kupada tek maçlı eliminasyon sistemi uygulandığını belirtelim. Beraberlik halinde turu geçen takım uzatmalar ya da penaltı sonuçları ile belli olacak. 34 puanla 4. sırada yer alan Dortmund, bu sezon iç sahada hiç yenilgi yüzü görmedi. Geçen hafta sonu lig ikinci RB Leipzig’i içerde 1-0 mağlup ederek önemli bir 3 puanı hanelerine yazdılar. Bundesliga’da 33 puanla 6. sırada bulunan Hertha Berlin ise iç sahada etkili bir takım ancak deplasman performansları kötü. Pal Dardai’nin öğrencileri dış sahada oynadıkları son 3 maçlarını kaybettiler.. Bu sahada iki takımın maçlarına baktığımız zaman Dortmund’un üstünlüğü göze çarpıyor. Thomas Tuchel’in öğrencileri tura yakın duruyor.. Bahisseverlere önerimiz WSBET‘in açtığı 1.36 oranıyla “Dortmund Kazanır” ve 1.60 oranıyla “Aubameyang Gol Atar” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

CANLI İZLE: (22:45) www.bankomacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 500 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Dortmund: Bürki – Piszczek, Sokratis, Bartra, Schmelzer – Weigl – C. Pulisic, Castro, Guerreiro, Reus – Aubameyang.

Hertha Berlin: Jarstein – Pekarik, S. Langkamp, Brooks, Plattenhardt – Stark, Skjelbred – Haraguchi, Stocker, Kalou – Ibisevic.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

Kategoriler: AlmanyaFeaturedİddaa Tahminleri

Etiketler: