Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahminleri: 549 Basel – Zurich

Perşembe İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Banko maçlar, İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile yine hedefimiz kazandırmak.. İsviçre Kupası’nda 2 Mart Perşembe günü Basel ile Zurich kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 549 İddaa koduyla yer alan Basel – Zurich maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com ekibi, iddaa analizi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 500 TL BONUS

Basel’in içerdeki son 4 maçı
Basel – St. Gallen: 1-0
Basel – Lugano: 4-0
Basel – Lausanne: 4-3
Basel – Luzern: 3-1

Zurich’in deplasmandaki son 4 maçı
Winterthur – Zürich: 0-2
Servette – Zürich: 2-1
Wil 1900 – Zürich: 0-4
Wohlen – Zürich: 1-4

Aralarındaki son 4 maç
Basel – Zurich: 3-1
Zurich – Basel: 2-2
Basel – Zurich: 2-2
Zurich – Basel: 2-3

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sakatlığı süren Delgado (OS, 19/9) ve Eder Balanta (D, 18/1) forma giyemeyecek.

Konuk takımda ise Alesevic (D, 7/1), Cavusevic (F, 21/5) kadroda yer almıyor. Ayrıca hücum oyuncusu Dwamena (F, 4/1) şüpheli.

İddaa oranları
1.35  4.00  5.00 (ALT 1.95 – ÜST 1.45)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.48  4.19  5.86 (ALT 2.34 – ÜST 1.58)

İDDAA TAHMİNLERİ: İsviçre Kupası Çeyrek Final mücadelesi.. Kupada tek maç eleminasyon sistemi uygulanıyor. Beraberlik halince turu geçen takımı uzatmalar ya da penaltılar belirleyecek.. İsviçre’nin açık ara en güçlü ekibi olan ve en yakın rakibinin 17 puan önünde lider olan Basel, şampiyonluk cepte olduğu için kupa maçına yüksek motivasyonla çıkacaktır. İç sahada sadece Thun ile 1-1 berabere kalarak puan kaybı yaşayan Basel’de tecrübeli Arjantinli orta saha oyuncusu Matias Delgado sakatlığı sürdüğü için bu maçta da forma giyemeyecek.. Bir alt ligde açık ara lider olan ve geçen sezon düştüğü süper lige adım adım yaklaşan Zürich’te ise keyifler yerinde. Ulrich Forte’nin öğrencileri ligde oynadığı 8 deplasman maçının 7’ini kazanmasını bildi. Zorlu Basel deplasmanında işleri zor ancak yine de kolay lokma olmamak adına ellerinden geleni yapacaktır. İki ekip arasında oynanan son 8 maç ÜST sonuçlandı. Normal koşullarda tek ayaklı eleme maçlarında daha çok ALT skor görülmekte. Ancak gerek Basel’in, gerekse Zurich’in oyun yapısı gereği yönümüz gollerden yana olacak. İlk gol çok gecikmez ise 2.5 barajı aşılacaktır.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz MODABET‘in açtığı 1.58 oranıyla “2.5 GOL ÜSTÜ” ve 1.48 oranıyla “BASEL KAZANIR” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (22:30) www.bankomacizle.com

* * *
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Basel: Tomas Vaclik – Adama Traore, Manuel Akanji, Marek Suchy, Michael Lang – Taulant Xhaka, Luca Zuffi – Renato Steffen, Alexander Fransson, Mohamed Elyounoussi – Marc Janko.

Zürich: Andris Vanins – Kay Voser, Mirlind Kryeziu, Umaru Bangura, Cedric Brunner – Gilles Yapi, Kevin Rüegg – Roberto Rodriguez, Antonio Marchesano, Adrian Winter – Moussa Kone.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Exit mobile version