Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahminleri: 488 Bayern Münih – Dortmund

Çarşamba İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık.. Almanya Kupası’nda 26 Nisan Çarşamba günü Bayern Münih ile Dortmund kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 488 İddaa koduyla yer alan Bayern Münih – Dortmund maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS
(Üye olduktan sonra canlı yardımdan istenecek)

Bayern Münih’in içerdeki son 4 maçı
Bayern Münih – E.Frankfurt: 3-0
Bayern Münih – Augsburg: 6-0
Bayern Münih – Dortmund: 4-1
Bayern Münih – Mainz: 2-2

Dortmund’un deplasmandaki son 4 maçı
Hertha Berlin – Dortmund: 2-1
Schalke – Dortmund: 1-1
Bayern Münih – Dortmund: 4-1
M’gladbach – Dortmund: 2-3

Bu sezon aralarındaki maçlar
Dortmund – Bayern Münih: 0-2 (Süper Kupa)
Dortmund – Bayern Münih: 1-0
Bayern Münih – Dortmund: 4-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte sezonu kapatan Neuer (Kaleci, 26 maç) kadroda yer almıyor.

Konuk takımda ise sakatlığı bulunan Bartra (D, 18/0), Götze (OS, 11/1), Schürrle (OS, 15/2) ve Nuri Şahin (OS, 4/0) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.40  3.75  4.60 (ALT 2.15 – ÜST 1.35)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.52  4.45  5.65 (ALT 2.71 – ÜST 1.45)

İDDAA TAHMİNLERİ: Almanya Kupası’nda yarı final mücadelesi.. Kupada tek maçlı eliminasyon sistemi uygulandığını öncelikle belirtelim.. En yakın rakibi RB Leipzig’in 8 puan önünde lider olan Bayern Münih için kalan 4 haftada bir mucize olmaz ise artık şampiyon diyebiliriz. Geçen hafta Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’e elenen Bavyera ekibinde moraller biraz bozuk olsa da bugün Dortmund karşısında yüksek motivasyonla sahada olacaklar. Ev sahibi ekipte sezonu kapatan kaleci Neuer dışında önemli bir eksik bulunmuyor.. Bundesliga’da 3. sırada yer alan Dortmund ise Devler Ligi’nde sezonun flaş ekibi Monaco’ya iki maçta da mağlup olarak elenmekten kurtulamadı. Bu sezon iç sahada sadece Monaco’ya mağlup olan sarı-sitahlı ekip deplasmanda bekletilerin altında kalarak fazlasıyla puan kayıpları yaşadı.. Konuk takımda sakatlığı bulunan Bartra (D, 18/0), Götze (OS, 11/1), Schürrle (OS, 15/2) ve Nuri Şahin (OS, 4/0) forma giyemeyecek.. İki takım 3 hafta önce bu sahada yine karşılaşmış ve Bayern Münih sahadan 4-1 galip ayrılmıştı. Yine gollü geçmesini beklediğimiz mücadelede Bayern Münih’i tura yakın görüyoruz.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz MODABET‘in açtığı 1.52 oranıyla “Bayern Münih Kazanır” ve 1.45 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-1

CANLI İZLE: (21:45) www.bankomacizle.com

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
YÜZDE YÜZ BONUSU KAÇIRMA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

BAYERN MÜNİH: Ulreich – Lahm, J. Boateng, Hummels, Alaba – Xabi Alonso – Robben, Thiago, Vidal, F. Ribery – Lewandowski.

DORTMUND: Bürki – Piszczek, Sokratis, S. Bender – Durm, Castro, Weigl, Guerreiro – Dembele, Reus – Aubameyang.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

.

Exit mobile version