İddaa Tahminleri: 208 Cork City – Bray Wanderers

Cuma İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak.. İrlanda Premier Lig’de 28 Nisan Cuma günü Cork City ile Bray Wanderers kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 208 İddaa koduyla yer alan Cork City – Bray Wanderers maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve bugünün banko maçlarında uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz garanti kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 350 TL BONUS

Cork City’nin içerdeki son 4 maçı
Cork City – Galway United: 4-0
Cork City – Sligo Rovers: 2-1
Cork City – Dundalk: 2-1
Cork City – Derry City: 3-0

Bray Wanderers’ın deplasmandaki son 4 maçı
Bohemians – Bray Wanderers: 3-2
Sligo Rovers – Bray Wanderers: 3-2
Derry City – Bray Wanderers: 2-3
Dundalk – Bray Wanderers: 1-3

Geçen sezon aralarındaki maçlar
Bray Wanderers – Cork City: 0-2
Cork City – Bray Wanderers: 4-0
Bray Wanderers – Cork City: 4-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

– Eklenecek –

İddaa oranları
1.25  4.00  7.00 (ALT 2.15 – ÜST 1.35)

SCORBET oranları (500 TL BONUS için TIKLA)
1.44  4.45  6.79 (ALT 2.29 – ÜST 1.57)

İDDAA TAHMİNLERİ: İrlanda Premier Lig’de 11. hafta mücadelesi.. Cork City sezona müthiş bir başlangıç yaptı. John Caulfield’in öğrencileri ligde oynadığı 10 maçını da kazanarak taraftarını mest etti. Geçen sezon ligde 19 gol atan Sean Maguire, yeni sezona harika bir giriş yaparak 9 maçta 9 gol kaydetti. 22 yaşındaki Maguire bugün yine taraftarın en güvendiği isim olacak.. 3. sırada bulunan Bray Wanderers ise son maçlarında taraftarını sevindiren sonuçlar aldı. Derry City ve Dundalk gibi güçlü takımları deplasmanda devirmeyi başaran Bray Wanderers’ın bu başarısında kuşkusuz teknik direktör Harry Kenny’nin payı büyük. Geçen sezon küme düşme potasında koltuğa geçen Kenny, takımını 6. sıraya kadar yükseltti.. İki formda takımın mücadelesi keyifli geçecek. Şİmdiye kadar fire vermeyen Cork City taraftarı önünde favori. Alternatif arayanlar ÜST tercihini düşünebilir.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz SCORBET‘in açtığı 1.44 oranıyla “Cork City Kazanır” ve 1.57 oranıyla “2.5 Gol Üstü” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 2-1

SAAT: (21:45)

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 500 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

CORK CITY: McNulty; Beattie, Bennett, Delaney, O’Connor; McCormack, Morrissey; Sheppard, Buckley, Dooley; Maguire.

BRAY WANDERERS: Cherrie; Buckley, Clancy, Foran, Marks; Sullivan, Salmon; Brennan, McCabe, Connolly; Greene.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

Kategoriler: Featuredİddaa Tahminleriİrlanda

Etiketler: