Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahminleri: 572 Malmö – Orebro

Pazartesi İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. İddaa bülteninde yer alan karşılaşmalardan sizler için yine günlük banko maçlar hazırladık.. İsveç liginde 1 Mayıs Pazartesi günü Malmö ile Orebro kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 572 İddaa koduyla yer alan Malmö – Orebro maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve İddaa tahminleri ile hedefimiz her daim kazandırmak. Banko kuponlar ve şikeli maçlar konusunda uzman olan GununBankosu.com analiz ekibi, garanti kuponlar ve iddaa tüyoları ile yine cepleri ısıtacak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor. Bizi takip edin, sizler de banko maç analizleri ile kazanmaya başlayın.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS
(Üye olduktan sonra canlı yardımdan istenecek)

Malmö’ün içerdeki maçları
Malmö – Sundsvall: 2-0
Malmö – Djurgarden: 3-2

Orebro’nun deplasmandaki maçları
AFC Eskilstuna – Örebro: 2-2
Elfsborg – Örebro: 3-0

Geçen sezon aralarındaki son maçlar
Malmö – Orebro: 1-0
Orebro – Malmö: 4-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

– Eklenecek –

İddaa oranları
1.20  4.30  8.00 (ALT 2.15 – ÜST 1.35)

MODABET oranları (300 TL BONUS için TIKLA)
1.34  4.95  7.85 (ALT 2.53 – ÜST 1.51)

İDDAA TAHMİNLERİ: İsveç liginde 6. hafta mücadelesi.. Geçen seonun şampiyonu olan Malmö, yeni sezona 5 maçta 11 puan toplayarak girdi. Liderlik koltuğunda bulunan mavi-beyazlı ekip, iç sahada oynadığı iki maçını da kazanmasını bildi.. 8 puanla 6. sırada yer alan Örebro ise dış sahada oynadığı AFC Eskilstuna ile 2-2 berabere kalırken, Elfsborg deplasmanında sahadan 3-0 mağlubiyetle ayrıldı. Örebro’nun puan topladığı takımlar ligin vasat ekipleri. Bugün zorlu Malmö deplasmanında sağ çıkacaklarını düşünmüyoruz.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz MODABET‘in açtığı 1.34 oranıyla “Malmö Kazanır” ve 1.89 oranıyla “Malmö Handikap -1” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 3-0

CANLI İZLE: (16:00) www.bankomacizle.com

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 300 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

MALMÖ (4-4-2): Wiland; Tinnerholm, Brorsson, Safari, Konate; Cibicki, Christiansen, Lewicki, Berget; Jeremejeff, Rosenberg.

ÖREBRO (4-4-2): Jansson; Ring, Plessis, Almeback, Lorentzson; Rogic, Gerzic, Martensson, Maic Sema; Igboananike, Sköld.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Exit mobile version