Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahminleri: 300 Real Madrid – Atletico Madrid

Salı Şampiyonlar Ligi tahminleri ile birlikteyiz.. Yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak.. Şampiyonlar Ligi’nde 2 Mayıs Salı günü Real Madrid ile Atletico Madrid kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 300 İddaa koduyla yer alan Real Madrid – Atletico Madrid maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve bugünün banko maçlarında uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz garanti kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ÜYE OLAN HERKESE 10 TL BONUS
(Üye olduktan sonra canlı yardımdan istenecek)

Real Madrid’in içerdeki maçları (Şampiyonlar Ligi)
Real Madrid – Sporting Lisbon: 2-1
Real Madrid – Legia Varşova: 5-1
Real Madrid – Dortmund: 2-2
Real Madrid – Napoli: 3-1

Atletico Madrid’in deplasmandaki maçları (Şampiyonlar Ligi)
PSV Eindhoven – Atletico Madrid: 0-1
Rostov – Atletico Madrid: 0-1
Bayern München – Atletico Madrid: 1-0
B.Leverkusen – Atletico Madrid: 2-4
Leicester City – Atletico Madrid: 1-1

Aralarındaki son 4 maç
Real Madrid – Atletico Madrid: 0-1
Real Madrid – Atletico Madrid: 1-1
Atletico Madrid – Real Madrid: 0-3
Real Madrid – Atletico Madrid: 1-1

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte Pepe (D, 13/2) ve Bale (F, 19/7) forma giyemeyecek.

Konuk takımda ise Juanfran (D, 23/0), Fernandez (OS, 3/0) ve Gimenez (D, 16/0) kadroda yer almıyor. Ayrıca Vrsaljko (D, 14/0) şüpheli.

İddaa oranları
1.60  3.20  3.75 (ALT 1.70 – ÜST 1.65)

GORABET oranları (250 TL BONUS için TIKLA)
1.34  4.95  7.85 (ALT 2.53 – ÜST 1.51)

İDDAA TAHMİNLERİ: UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final ilk maçı.. Bırakın aynı ülkeyi, aynı kentin iki takımı Devler Ligi’nde derbi oynayacaklar. Geçen sene Şampiyonlar Ligi finalinde kapışmışlar, normal süresi 1-1 biten maçı penaltılar ile Real Madrid kazanmıştı. İki takım La Liga’da yinr bu sahada geçen ay kapıştı ve mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi. Ancak Real Madrid’in daha baskılı oynadığını ve maçı hak ettiğini söylemeliyiz. Zinedine Zidane’ın öğrencileri bu sezon içerde sadece Barcelona’ya kaybetti. Kral Kupası’nda elendiklerinden bu sezon Devler Ligi ve La Liga şampiyonluğunu hedef yaptılar. Ev sahibi ekipte sakat olan Pepe (D, 13/2) ve Bale (F, 19/7) forma giyemeyecek.. La Liga’da 3. sırada yer alan Atletico Madrid ise geçen sezon finalde kaybettileri ezeli rakiplerinden rövanşı almak istiyor. Konuk takımda ise Juanfran (D, 23/0), Fernandez (OS, 3/0) ve Gimenez (D, 16/0) kadroda yer almıyor. Ayrıca Vrsaljko (D, 14/0) şüpheli.. Çift maçlı karşılaşmaların ilk ayığı deplasmandaysa Diego Simeone savunma güvenliğinden hiç ödün vermeden oynuyor. Bu da kısır skorların çıkmasına neden oluyor. Real Madrid’in ağır bastığı maçta ALT tercihi de gözlerden uzak tutulmamalı.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz GORABET‘in açtığı 1.80 oranıyla “Real Madrid Kazanır” ve 1.77 oranıyla “2.5 Gol Altı” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

SAAT: (21:45)

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 250 TL!
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Real Madrid: Navas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modric; Isco, Benzema, Ronaldo.

Atletico Madrid: Oblak; Hernandez, Godin, Savic, Filipe Luis; Niguez, Koke, Gabi, Carrasco; Griezmann, Gameiro.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

.

Exit mobile version