Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İddaa Tahminleri: 104 Leganes – Getafe

Cuma İddaa tahminleri ile birlikteyiz.. Yeni İddaa bülteninde süper İddaa tahminleri, banko maçlar ve banko kuponlar ile cepler yine ısınacak.. İspanya La Liga mücadelesinde 8 Eylül Cuma günü Leganes ile Getafe kozlarını paylaşacak. İddaa bülteninde 104 İddaa koduyla yer alan Leganes – Getafe maçının iddaa tahmini ve iddaa yorumu ile karşınızdayız.

İddaa yorumları ve bugünün banko maçlarında uzman olan GununBankosu.com ekibi olarak hedefimiz garanti kuponlar ve şikeli maçlar ile sizlere her daim kazandırmak.. Unutmayın, sitemizde her gün banko iddaa maç tahminleri ve yazarlarımızdan banko hazır kuponlar sizleri bekliyor.

ARTIK TEK MAÇTAN YATMAK YOK!

Leganes’in ligdeki maçları
Leganes – Alaves: 1-0
Espanyol – Leganes: 0-1

Getafe’nin ligdeki maçları
Athletic Bilbao – Getafe: 0-0
Getafe – Sevilla: 0-1

Aralarındaki son 2 maç
Getafe – Leganes: 3-1 (2003)
Leganes – Getafe: 0-0 (2004)

Eksikler / Sakatlar / Cezalılar

Ev sahibi ekipte yeni transfer Amrabat (OS) ile sakatlığı süren Raul Garcia (D) kadroda yer almıyor.

Konuk takımda ise Shibasaki (OS, 2/0) şüpheli. Ayrıca sakatlığı bulunan Yoda (OS) ve Pacheco (F) forma giyemeyecek.

İddaa oranları
1.80  3.00  3.20 (ALT 1.30 – ÜST 2.30)

HİLBET oranları (500 TL BONUS için TIKLA)
2.12  3.21  4.08 (ALT 1.53 – ÜST 2.54)

İDDAA TAHMİNLERİ: İspanya La Liga’da 3.hafta mücadelesi.. Geçen yıl yeni çıktığı La Liga’da kümede tutunmayı başaran Leganes, yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı. Başkent ekibi, ilk iki hafta sonunda Alaves ve Espanyol’u 1-0’lık skorlarla mağlup ederek 6 puan toplamasını bildi. Ev sahibi takımda bir dönem Galatasaray’da oynayan yeni transfer Amrabat (OS) ile sakatlığı süren Raul Garcia (D) kadroda yer almıyor.. Play-off ile tekrar La Liga’ya yükselen Getafe ise iki maç sonunda 1 puan toplarken, hiç gol atamadı! Konuk takımda Shibasaki (OS, 2/0) şüpheli. Ayrıca sakatlığı bulunan Yoda (OS) ve Pacheco (F) forma giyemeyecek.. İki Madrid ekibinin mücadelesinde oyun yapısı gereği kısır bir skor bekliyoruz.. Bahisseverlere banko kuponlarda önerimiz HİLBET‘in açtığı 1.53 oranıyla “2.5 GOL ALTI” ve 2.01 oranıyla “İLK YARI BERABERE” seçenekleri olacak.

Bilgisayar Skor Tahmini: 1-0

SAAT: 22:00

* * *
EN YÜKSEK ORANLAR BURADA!
ÜYE OLAN HERKESE BELEŞ 500 TL!
ÜSTELİK SÜPER LİG MAÇLARI ŞİFRESİZ
* * *

KADROLAR/MUHTEMEL 11’LER

Leganes: Cuellar; Zaldua, Mantovani, Munoz, Diego Rico; Eraso, Ruben Perez; Omar, Gabriel, Szymanowski; Guerrero.

Getafe: Guaita, Damian Suarez, Djene, Cala, Antunes; Arambarri, Markel Bergara, Fayçal Fajr; Alvaro Jimenez, Amath, Jorge Molina.

– – –

Unutmayın; Banko maçlar, hazır kuponlar, İddaa tahminleri ve şikeli maçlar konusunda uzman olan Günün Bankosu ekibi sizlere kazandırmaya devam edecek. Bizi takip etmeye devam edin..

 

 

.

Exit mobile version