Günün Bankosu | İddaa tahminleri – Banko maçlar

İDDAA TAHMİN: St. Johnstone – Galatasaray

Galatasaray’ın İstanbul’da İskoçya ekibi St. Johnstone ile 1-1 berabere kalmasından sonra sarı kırmızılılar rövanş maçı hazırlıklarını sürdürdü ve UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçı için geri sayım başladı. St. Johnstone – Galatasaray maçı, 12 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 21:00’de oynanacak. Letonyalı hakem Andris Treimanis’in yöneteceği karşılaşma, D Smart Spor’dan naklen yayımlanacak.

İstanbul’da oynanan turun ilk karşılaşması 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. Galatasaray, rövanşı kazanması halinde üst tura yükselecek. Müsabakanın beraberlikle tamamlanması durumunda uzatma devrelerine geçilecek, burada da eşitliğin bozulmaması halinde ise tur atlayan tarafı penaltılar belirleyecek. Sarı-kırmızılı takım, yenilmesi durumunda ise bu organizasyona veda edecek.

TURU GEÇERSE RAKİP RANDERS

Galatasaray, turu geçmesi halinde Avrupa Ligi play-off turunda Danimarka ekibi Randers ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, elenmesi durumunda ise UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Sırbistan ekibi Vojvodina ile Avusturya temsilcisi LASK arasındaki eşleşmenin galibiyle mücadele edecek.

EKSİKLER

Sarı-kırmızılı takımda lisansı çıkarılamayan Oğulcan Çağlayan, UEFA’ya bildirilen listede yer almayan Alexandru Cicaldau ile kırmızı kart cezalısı Fernando Muslera, karşılaşmada forma giyemeyecek.

GALATASARAY’IN MUHTEMEL İLK 11’İ

Galatasaray: Fatih Öztürk, Boey, Luyindama, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Emre Kılınç, Kerem Aktürkoğlu, Babel, Mostafa.

TAHMİN: Temsilcimiz Galatasaray baskılı başladığı ilk maçta erken skor bulma şanslarını tepince, beklenmedik bir kırmızı kart ve yenilen penaltı golüyle şok yaşadı. Yeni transfer Boey’in golü umutları rövanş maçına taşıdı. Yeni transferlerin katkı vermesi ile sahada daha istekli ve tempolu bir Galatasaray var. Kadro kalitesi vasat St. Johnstone karşısında sarı-kırmızlı ekibe açılan oranı cazip görüyoruz. Kuponlara önerimiz “2” olacak.

Exit mobile version