Çarşamba Veliefendi yorumlarım

Çarşamba İstanbul Veliefendi Yarış Programı.

Tahminlere geçelim…

1. Ayak: İstanbul’da günün ilk ayağın da ilk şansı ÖZGÜLEN(8)’e veriyorum. Daha sonra ise FAHİKA(5), BURUKKIZI(4) ve HİSARPINAR(1)’ı da yazarsak günün ilk ayağı için yeterli olacaktır.

2. Ayak: İkinci ayağa geldiğimizde ise DELİFİŞEK(8)’e ilk şansı veriyorum. Daha sonra rakip olarak ise LUDAVICO(7), ADRIKAN(4) ve MISTER BARON(2) sırasıyla yazılabilecek isimlerdir.

3. Ayak: Arap atlarına ait bu MAİDEN koşuda ise ZİRKONYUM(4)’u sizlere günün ilk teki olarak öneriyorum. Kuponlarınıza tek olarak yazabilirsiniz.

4. Ayak: Bu ayakta ise SARPBEY(5)’e dikkat diyorum ve ilk şansı isim olarak öneriyorum. Daha sonra ise BABAALİ(2), ALTINYILDIZ(4) ve TOSUN GÜLLE(7) bu ayak için yeterli olacak isimlerdir.

5. Ayak: Bu sürprize açık koşuda ise hiç isim ayrımı yapmadan kuponlarınıza HEPSİ seçeneğini işaretlemeniz en iyisi olacaktır. Bu ayak için benim kendi tahminim bu şekildedir. Bu koşu da sürpriz isimin gelme olasılığı yüksektir.

6. Ayak: Evet arkadaşlar İstanbul’da günün kapanış ayağına geldiğimizde ise daha öncede çeşitli konularda adından bahsettiğim ve bugünlere gelen MARSHMALLOW(5)’u size yine tek olarak önereceğim. Ekip olarak iyi hazırladığımız ve kazandığı yarışının ardından düzenli idmanlarla formunu koruduğunu gösteren MARSHMALLOW(5)’u kuponlarınıza tek olarak yazabilirsiniz.

Altılı Şablonum

1. Ayak: 8-5-4-1
2. Ayak: 8-7-4-2
3. Ayak: 4 Tek
4. Ayak: 5-2-4-7
5. Ayak: HEPSİ
6. Ayak: 5 Tek

Kupon Tutarı: 32. 00 TL

HERKESE BOL ŞANSLAR…

Her Türlü Soru ve Görüşleriniz İçin

Şükrü Demir
https://twitter.com/SukrudKr

 

Kategoriler: At YarışıHazır Kuponlar

Etiketler: