Cumartesi Veliefedi yorumlarım

Cumartesi İstanbul Tahminlerim…

1. Ayak: İstanbul’da günün ilk ayağında uzun süredir koşmasa da DISTANT FLIGHT(4)’ı sizlere tek olarak öneriyorum. Günün ilk ayağında tek olarak yazabilirsiniz

2. Ayak: Denk güçteki isimlerin start aldığı bu Kısa Vade koşuda ben sürpriz bir ismin geleceğini düşündüğümden ve hipodromda kime sorsam farklı bir isim söylediğinden HEPSİ diyerek bu ayağı geçiyorum.

3. Ayak: Bu MAİDEN mücadele de ise MUCH TOO MUCH(7)’u sizlere günün ikinci teki olarak öneriyorum. Rahatlıkla tek olarak yazabilirsiniz.

4. Ayak: Kendini kanıtlamış bir isim olan BABA MEVLÜT(1) bu yarışı da bence kolay bir şekilde kazanacaktır. Tek olarak yazabilirsiniz.

5. Ayak: Diğer bir MAİDEN mücadele de ise ilk isim olarak GÖÇMENHAN(3)’ı öneriyorum. Daha sonra ise FAST STEP(2), LEGEND RING(7) ve KALESH(5) bu ayak için yeterli olacaktır. Sıralamam bu şekilde olacaktır.

6. Ayak: İstanbul’da kapanışa geldiğimiz de ise isim ayrımı yapmadan HEPSİ diyorum. Son ayak için isim ayrımı yapmayacağım. Büyük bir ihtimalle ilk ayakta yazdığımız tek gelirse altılımız tutacaktır.

Altılı Şablonum

1. Ayak: 4 Tek
2. Ayak: HEPSİ
3. Ayak: 7 Tek
4. Ayak: 1 Tek
5. Ayak: 3-2-7-5
6. Ayak: HEPSİ

Kupon Tutarı:48.00 TL

HERKESE BOL ŞANSLAR…

Her Türlü Soru ve Görüşleriniz İçin

Şükrü Demir
https://twitter.com/SukrudKr

 

Kategoriler: At YarışıHazır Kuponlar

Etiketler: